DIETA CAMBRIDGE pareri forumuri plan retete meniu cu supe proteice

Parerea comentariilor despre dieta Cambridge de pe forumurile si grupurile de discutii despre dieta cambridge meniu, dieta cambridge pret, dieta cambridge plan, dieta cambridge retete meniu etc.:

a) Utilitatea dietei de slabire: 4,10 din 5

b) Functioneaza regimul de slabire asa cum este descris: 4,00 din 5

c) Este regimul usor de tinut: 4,20 din 5

d) Este dieta de calitate buna: 4,10 din 5

e) Este dietal orientata spre cineva ca mine: 3,80 din 5

f0 Au avut altii o experienta buna cu dieta Cambridge: 4,20 din 5
comentarii dieta cambridge preturi retete meniu forum nutritie

Principiul pe care se bazeaza dieta Cambridge este consumul intre 415 si 1.500 de calorii pe zi, in functie de cat de mult vrei sa slabesti intr-un timp scurt.

Dieta Cambridge se bazeaza mai ales pe un meniu cu shake-uri si supe proteice la plic, insa nici proteinele sau grasimile nu sunt excluse, pentru a nu se pierde multa masa musculara.

In principiu Dieta Cambridge îți forțează corpul să intre în starea de cetoză, proces natural care apare atunci când grăsimile sunt transformate în energie de către organism.

Regimul de slabire Cambridge îți oferă suficiente proteine pentru a nu pierde din masa musculară, ci doar din grăsimi.

Dieta Cambridge Plan pas cu pas

1) Prima faza a dietei Cambridge tine pana la 12 saptamani

Trebuie sa consumi intre 2 si 4 produse proteice pe zi plus 200 de mililitri de lapte degresat. In aceasta varianta, nu trebuie sa depasesti 615 calorii pe zi.

Chiar si medicii recomanda aceasta cura pacientilor cu exces adipos, care nu pot fi supusi interventiilor chirurgicale.

Atentie insa! În primele etape ale dietei, nu este indicat să faci exerciții, dar cu cât înaintezi în dietă, poți începe cu niște exercții simple, ușoare, astfel încât să fii activă.

2) A doua faza a dietei Cambridge tine maxim o saptamana, timp in care trebuie sa consumi cate 3 produse proteice pe zi plus lapte degresat si/sau legume.

In aceasta saptamana poti consuma pana la 810 calorii intr-o zi.

3) A treia faza tine doua saptamani si este ultima faza dinaintea stabilirii unui nou regim alimentar, cel care se integreaza perfect in stilul tau de viata.

In acest interval consumi doua produse proteice, lapte degresat, plus fructe si legume bogate in vitamine.

Poti consuma maximum 1.000 de calorii pe zi.

4) Ultima faza a regimul de slabire Cambridge tine cat vrei tu.

Poti consuma 2 produse proteice pe zi si ai voie sa mananci alimente diversificate, cu grasimi sau carbohidrati, insa hipocalorice.

Aceasta faza de mentinere si ai voie sa consumi pana la 1.500 de calorii intr-o zi.

Parerea noastra este ca Dieta cambridge este un regim destinat femeilor care vor rezultate incredibile, intr-un timp relativ scurt insa, trebuie sa tinem seama ca unii specialisti considera ca NU este sanatos ca organismul sa intre intr-o stare de cetoza.

Consecinta acestui proces ar putea fi nu doar arderea grasimilor, ci si diminuarea masei musculare plus unele efecte secundare cuma r fi, caderea parului, respiratie urat mirositoare, diaree etc.