Fortical Calciu + D3 Forte pareri forumuri: Aport optim de CALCIU si Vitamina D3

Parerea consumatorilor despre Fortical Calciu+D3 Forte extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru rahitism, osteoporoza, osteomalacie etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
forical calciu d3 comentarii forum contraindicatii

Emotia parerilor referitoare la (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Anticipare - 0,60

Fortical Calciu+D3 Forte, 30 comprimate, Hyllan avea la momnetul analizei pretul de 9 lei in farmaciile Tei.

Conform prospectului, Fortical Calciu+D3 Forte asigura un aport optim de calciu si Vitamina D3 pentru profilaxia carentelor si afectiunilor cauzate de acestea.

Indicatii terapeutice Fortical Calciu+D3 Forte:
  • Tratamentul deficientei de calciu: rahitism, osteoporoza, osteomalacie, tetanie, spasmofilie, hipoparatiroidism;
  • Efecte benefice in lombalgii, dismenoree; in stari fiziologice in care necesarul de calciu este crescut sau absorbtia insuficienta: copilarie, adolescenta, sarcina si lactatie, menopauza, varsta inaintata;
  • Tratament adjuvant in: hipertensiune arteriala, sindroame hemoragice, tulburari de coagulare a sangelui, fracturi osoase.

Ingrediente  Fortical Calciu+D3 Forte: Calciu - 600 mg sub forma de carbonat de calciu (1621 mg) - 60% din DZR, Vitamina D3 - 400 UI (10 μg) - 100% din DZR si excipienti.

Vitamina D3 intervine in metabolismul calciului si al fosforului; favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si indirect a fosforului; stimuleaza formarea si depunerea in oase a fosfatului de calciu (prin activarea fosfatazei) si scade eliminarea urinara a acestuia.

La doze mari mobilizeaza calciul din oase, crescand concentratia lui in sange si urina. Vitamina D din piele reprezinta o sursa suficienta in conditiile expunerii optime la soare.

Mod de administrare  Fortical Calciu+D3 Forte:

Copii peste 5 ani: 1 tableta pe zi;

Adulti: 1 - 2 tablete pe zi.

Precautii in  administrare: Litiaza renala, hipercalcemie, hipertiroidie.