Pareri Crema antirid Gerovital Plant cu Microbiom Protect SPF 15 forumuri cosmetice naturale.

Crema antirid Poliplant Microbiom Protect SPF 15 de la Gerovital Plant este o crema de fata inovatoare, destinata ingrijirii tenurilor normale sau cu tendinta de uscare, asigurand in acelasi timp protectie impotriva proceselor de foto-imbatranire a pielii.

Parerea consumatorilor despre Crema antirid Gerovital Poliplant Microbiom Protect SPF 15 extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale cosmetice pentru pielea uscata si imbatranita:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
Pareri Forum Crema antirid Gerovital Plant cu Microbiom Protect

Crema antirid nutritivă Poliplant Microbiom Protect este concepută pentru a stimula procesele de reparare și regenerare proprii pielii, accentuând efectele “somnului de frumusețe” nocturn.

Cu o structură care pătrunde ușor în profunzimea pielii, crema previne și atenuează ridurile și redă frumusețea naturală, specifică tenului tânăr.

Microbiomul este unic și specific fiecărui individ, este esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii.

Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.

Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.

Ingredientele din complexul Poliplant Microbiom Protect stimulează microcirculația, contribuie la eliminarea toxinelor și conferă pielii un aspect sănătos și revigorat.

Sepilift DPHP, o excelenta sursă de aminoacizi, împreună cu Centerox, extractul standardizat din Centella Asiatica, favorizează integrarea aminoacizilor în noi fibre de colagen și îmbunătăţesc procesele de restructurare epidermică, diminuând in acest mod natural ridurile.

Restul de 4% din ingredientele cremei antirid nutritivă Poliplant Microbiom Protect asigură o bună conservare a formulei.

Mod de utilizare Crema antirid Gerovital Plant cu Microbiom Protect SPF 15 : Se aplică seara, pe tenul demachiat în prealabil, lasându-se să acționeze pe timpul repaosului nocturn.