SennACTIV Novolife pareri forumuri: LAXATIV eficient fara efecte secundare

Parerea consumatorilor despre comprimatele SennACTIV extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru constipatie fara efecte adverse la pret mic:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
sennactiv pareri forum laxative eficiente fara contraindicatii

Emotia parerilor referitoare la SennACTIV (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,55
Anticipare - 0,63

Conform prospectului laxativul natural SennACTIV Novolife susținerea tranzitului intestinal, menținerea funcției normale a colonului (Senna) si consistența normală a scaunului, mișcările regulate ale colonului (Crușin).

Ingrediente compozitie SennACTIV per capsula:
  • Extract din Senna - 20 mg
  • Extract din Crușin - 66.67 mg

Senna reprezintă unul dintre cele mai utilizate laxative de origine vegetală. Extractul din Senna are un efect laxativ și poate provoca dureri abdominale când este administrat supradozat.

Produsul SennACTIV are proporțiile corecte ale ingredientelor enumerate, în doze mici, ceea ce dă un efect laxativ ușor, fără riscul durerii abdominale.

Efectul laxativ/purgativ a crusinului se instaleazã lent, dupã 8-10 ore de la administrare şi este diferenţiat în funcţie de dozã.

La doze mai mici efectul este mai blând, pe când la doze mai mari efectul este mai intens.

S-a constatat cã principiile active purificate din crusin au o acţiune relaxantã asupra musculaturii intestinale, în timp ce extractele totale mãresc peristaltismul intestinal.

Activitatea laxativă a extractului de Rhamnus frangula, precum și a extractului de Cassia sp. asociat cu stimularea peristalticii gastrointestinale de către compușii din grupul antranoid.

Mod recomandat de utilizare SennACTIV: 1-2 comprimate pe zi, de preferință seara, la culcare, pentru a obține un scaun semilichid în cursul dimineții următoare

A nu se depăși doza recomandată de 2 capsule pe zi.

Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat