Sfaturi PROGRAMAREA mintii subconstiente prin HIPNOZA pentru a te lasa de fumat

Iata cateva sfaturi de specialitate pentru programarea / reprogramarea mintii subconstiente prin hipnoza.

Majoritatea obiceiurilor sau a gandurilor pot fi depasite in cel putin 21 pana la 30 de zile.

Hipnoza si neurofeedback-ul sunt utile pentru ca pot ajuta impreuna la reprogramarea comportamentelor si a gandurilor autodistructive care impiedica mereu atingerea obiectivelor propuse. 

Hipnoza si neurofeedback-ul sunt folosite deseori pentru a ajuta oamenii sa se lase de fumat sau sa piarda in greutate, dar pot fi utilizate cu succes pentru aproape orice se doreste eliminat sau imbunatatit.
sfaturi si trucuri programarea subconstientului pentru a te lasa de fumat

Desi meditatia este un instrument foarte puternic pentru a-ti linisti mintea si gandurile, hipnoza iti poate schiimba si mai mult viata. 

Daca obiectivul tau este doar sa te relaxezi si sa iti eliberezi mintea de ganduri, meditatia iti ofera evadarea ideala. 

Pe de alta parte, hipnoza este foarte utila daca incerci sa depasesti o problema cu care te confrunti si careia, aparent, nu ii poti face fata. 

Astfel, prin hipnoza, reprogramare mentala si neurofeedback te poti lasa de fumat, poti atinge greutatea dorita sau poti depasi fobii si frici inhibatoare.

Hipnoza va ajuta sa treceti dincolo de mintea constienta si sa accesati mintea subconstienta care nu face diferenta intre realitate si imaginatie. 

Cele mai multe procese si modele de gandire pot fi depasite sau schimbate daca li se ofera suficient timp si rabdare.

Mintea subconstienta este ca un burete urias care absoarbe tot ce este in jur. 

Gandurile si imaginile preluate devin apoi parte a sistemului personal de credinte si, preluate de univers,  creeaza realitatea inconjuratoare. 

Altfel spus, gandurile tale creeaza propria ta realitate. 

Hipnoterapeutul se foloseste de povesti creative, metafore si sugestii hipnotice pentru a te reprograma mental, ajutandu-se de neurofeedback ca o metoda de auto-calibrare a creierului pentru rezultate rapide si eficiente pentru o viata mai frumoasa si sanatoasa.