Sucul de ULEI de MASLINE si LAMAIE benefecii extraordinare in curatarea ficatului e de parere healthyfoodhouse.com

Specialistii de la www.healthyfoodhouse.com sunt de parere ca sucul preparat din ulei de masline extravirgin si suc de lamaie are beneficii miraculoase pentru detoxifierea ficatului si este lipsit de efecte adverse.

Esre demonstrat ca un ficat curat și sănătos îmbunătățește starea generală și de aceea specialiștii ne recomanda sa curățăm zilnic ficatul, utilizând o rețetă de bautura surprinzator de simplă.

Acesta bautura naturala si sanatoasa pe care o poti prepara acasa este gata într-un minut, iar rezultatele sunt uimitoare.

Reteta de bautura din ulei de masline si suc de lamaie pentru detoxifierea ficatului
forum beneficii suc de lamaie cu ulei de masline

Amestecați o lingură de ulei de măsline cu o lingură de suc de lămâie și consumați mixul rezultat la fiecare dimineața la trezire.

Este demonstrat ca uleiul de măsline are multiple efecte benefice asupra organismului, normalizând secreția de bilă, esențială pentru digestie.

În plus, consumul zilnic de ulei de masline reduce riscul dezvoltării unor boli cardiovasculare, combate inflamațiile și îmbunătățește sănătatea vaselor de sânge.

Pe de altă parte proprietățile consumului de lămâie asupra sanatatii nu mai este demult un secret.

Lamiele sunt o sursă bogată de vitamina C, care elimină colesterul. În plus, aceste fructe acre stimulează funcționarea optima a ficatului.

Veți remarca primele schimbări reale după aproximativ o lună de consum zilnic a sucului facut din ulei de masline si suc de lamie.

Vă veți simți mai energic și mai sănătos decât înainte. Ficatul se va curăța și sistemul digestiv va funcționa mai bine.

În plus, această combinație naturala si miraculoasa de ulei de masline extravirgin si suc proaspat de lamie va înfrumuseța pielea, eliminând cearcănele, îmbunătățind și întinerind aspectul tenului.