Tipuri de MASTI COREENE si modul de aplicare a mastilor Skin Republic.

Cum se aplică masca coreană, ce sunt măștile coreene, de câte ori pe săptămână să îmi aplic masca coreană.

1) Masca coreeana de față șervețel iluminatoare cu vitamina C

Masca coreeana de față șervețel iluminatoare cu vitamina C de la Skin Republic este recomandată pentru revitalizarea și hidratarea profundă a pielii.

Conține in compozitie extracte din 7 plante, vitaminele E și C și are un puternic rol antioxidant, luptând eficient împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii.

În plus, această mască de față reduce petele pigmentare și imperfecțiunile tenului, uniformizându-i culoarea și oferindu-i luminozitate.
tipuri de masti coreene de fata sephora masti coreene shangpree

Masca de față șervețel iluminatoare cu vitamina C se aplică seara, înainte de culcare, pe tenul curat.

Pe tot parcursul tratamentului, dar și o săptămână după, este necesară folosirea pe timp de zi a unei creme de față cu protecție solară. Pentru a-i spori eficiența, poate fi aplicată după folosirea măștii de față șervețel cu acid hialuronic și colagen.

2) Masca coreeana de față șervețel anti-pete și imperfecțiuni

Masca de față șervețel anti-pete și imperfecțiuni coreeana de la Skin Republic conține hamamelis, extract din arbore de ceai și acid salicilic și are efecte remarcabile de curățare.

Este recomandat de a fi folosită după aplicarea măștii de față peel-off cu Cărbune sau după aplicarea măștii de față cu Bule Purifiante și Cărbune pentru că aceasta are efect de minimizare a porilor.

Totodată, are rolul de a reduce vizibil petele depigmentare și orice alte imperfecțiuni ale tenului, în timp ce absoarbe excesul de sebum.

Masca de față șervețel anti-pete și imperfecțiuni se aplică de două ori pe săptămână în prima lună de folosire, iar apoi se poate aplica doar o dată pe săptămână.

3) Masca coreeana de față șervețel cu infuzie de colagen

Masca de față șervețel cu infuzie de colagen de la Skin Republic ajută la recăpătarea elasticității pielii, estompează liniile fine și minimizează ridurile, redând fermitatea tenului.

Grație conținutului său de colagen, elastină și vitamina E, masca reface tonusul pielii, iar efectul său antiîmbătrânire poate fi remarcat imediat.

Masca de față șervețel cu infuzie de colagen se recomandă a fi folosită de două ori pe săptămână, în prima lună, iar apoi o dată pe săptămână.

4) Masca coreeana de față cu Bule Purifiante și Cărbune

Masca de față cu Bule Purifiante și Cărbune de la Skin Republic are la bază acizi din fructe cu rol în exfolierea profundă a pielii.

Acest tip de mască de față elimină eficient celulele moarte, având un mod de acțiune inedit.

Atunci când intră în contact cu aerul, aceasta începe să facă bule și spumă și astfel reușește să deschidă porii și atragă la suprafață impuritățile.

Totodată, masca contribuie la oxigenarea pielii, la revitalizarea și tonifierea sa.

Masca de față cu Bule Purifiante și Cărbune este ideal a se aplica înainte de make-up pentru că deține marele avantaj de a uniformiza tenul.

Ulterior, se poate aplica masca de față anti-pete și imperfecțiuni pentru a închide tenul și a-l pregăti de machiaj.

5) Masca coreeana de față șervețel cu acid hialuronic și colagen

Masca de față șervețel cu acid hialuronic și colagen de la Skin Republic are un puternic rol hidratant și anti-aging.

Acidul hialuronic reface echilibrul hidric al pielii și susține fermitatea tenului, în timp ce colagenul contribuie la creșterea elasticității sale.

Combinația acestor două ingrediente, de altfel indispensabile pentru frumusețe, hidratează pielea, elimină liniile fine și reduce ridurile adânci, implicit, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.

Masca de față șervețel cu acid hialuronic și colagen se folosește de două ori pe săptămână, în prima lună, iar apoi o dată pe săptămână.