TOP cele mai cerute OPERATII si INTERVENTII ESTETICE in 2019 si 2020

Cele mai cerute intervenții estetice in 2019 au fost cele de prevenție a semnelor îmbătrânirii și apoi cele de corecție a acestora, semn că publicul a devenit mult mai atent la îngrijire și preîntâmpinare decât să repare ce s-a stricat.

Iar interesul legat de cele mai cerute interventii si operatii estice este dovedit de numarul mare de topicuri pe forumuri despre: cristina ich operatii estetice, geanina ilies operatii estetice, vladuta lupau operatii estetice, cristina savulescu operatii estetice sau oana cuzino operatii estetice

1. Interventie estetica cu Botox

Procedura de injectare a toxinei botulinice rămâne cea mai ceută intervenție minim-invazivă, acum în special pentru prevenția îmbătrânirii și nu neapărat pentru tratarea ridurilor deja adânci.
top cele mai cerute operatii estice la moda 2020

Procedura de injectare cu botox ajută la ștergerea ridurilor și a liniilor deranjante de la nivelul feței, oferă un aspect odihnit și preîntâmpină formarea de alte riduri.

2. Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

La fel ca și botox-ul, este o procedură minim-invazivă rapidă, realizată în câteva minute. Se folosește pentru ajustarea volumului buzelor, într-o proporție armonioasă cu trăsăturile feței, ori pentru corectarea anumitor asimetrii.

Buzele voluptoase emană senzualitate, însă este necesar ca volumul acestora să fie armonios, în raport cu fizionomia persoanei, nicidecum exagerat.

3. Operatie estetica de augmentare a sânilor

Implantul cu proteze de silicon rămâne una din cele mai cerute intervenții estetice pentru armonizarea proporțiilor corporale, fie că vorbim de un bust mai generos ori de corectarea unor asimetrii.

4. Operatie estetica de pentru tratarea cearcănelor

Cearcănele adânci, ereditare sau cauzate de oboseală, sunt nivelate cu acid hialuronic special creat pentru această zonă sensibilă.

În cazul cearcănelor hiperpigmentare, de culoare vineție, se folosește un tratament de corectare a nuanței pielii.

5. Operatia esetica pentru Blefaroplastia

Este intervenția chirugicala minim-invaviză care elimină surplusul de piele de pe pleoape și sub sprâncene.

Odată cu înaintarea în vârstă, această zonă are cel mai mult de suferit, pleoapele superioare sau inferioare pot să atârne inestetic ori să capete un aspect excesiv de bombat.

Sprâncenele, de asemenea, pot căpăta un astfel de aspect inestetic lăsat după o anumită vârstă. Per ansamblu, se obține un aspect de față obosită.

Procedura elimină pielea în exces, realizată în clinică, în 45 de minute, cu anestezie locală, fără a fi nevoie de internare ori recuperare medicală îndelungată.

6. Terapia Dracula + Biolifting

Este o tehnică proprie de tip PRP pentru rejuvenarea facială, ce folosesc celule proprii pentru rejuvenare facială. Se recoltează sânge, se centrifughează și se îmbogățește cu un cocktail de substanțe hrănitoare și se injectează la nivelul feței sau al gâtului. Substanța este perfect tolerată de organism și regenerează pielea din profunzime, având ca rezultat un aspect mult întinerit și proaspăt.

7. Profiloplastie - remodelarea conturului feței fără operație estetica

Se corectează aspectul căzut al mandibulei ori bărbia dublă cu injectarea unei substanțe ce conține cristale de calciu, ce stimulează colagenul, iar, dupa 3-4 luni se observă efectul complet de lifting și întinerire a feței.

8. Operatia esetica de Lipoaspirație

Este una din intervențiile veterane pentru remodelare corporală rapidă. Grăsimea în exces din zonele de pe corp se aspiră și se elimină prin intervenție chirurgicală.

Procedura este cerută de persoanele care au de dat jos un procent mare de grăsime.

9. Operatia estetica pentru Mărirea posteriorului

Atenția acordată acestei zone a cunoscut o creștere impresionantă în 2019 în special prin trendul dat de vedetele de peste ocean.

Se dorește un posterior mai bine conturat, mai rotund și mai ferm. În trecut, se putea obține cu proteze de silicon, însă avem acum o intervenție minim-invazivă, mult mai bine tolerată de organism: remodelarea cu acid hialuronic special creat pentru această zonă.

10. Rinoplastia medicală și corectarea nasului fără operație

Dacă nu vrem operație și nu avem nici un caz complicat, forma nasului se poate corecta cu ajutorul acidului hialuronic și al cristalelor de calciu.

Rinoplastia fara operatie este o intervenție rapidă, nu necesită anestezie, nici perioadă de recuperare.

Se poate face în pauza de pranz, spre exemplu, deoarece ulterior nu rămân semne și nici durere. În doar 10 minute pacientul pleacă acasă cu nasul corectat agreabil, în functie de fizionomie.

În cazul în care se utilizeaza acidul hialuronic rezultatul se menține între 6 și 8 luni