ANALIZE GRATUITE in PRIVAT cu bilet de trimitere de la medicul de familie

Unde poti face analize gratuite in sistemul privat cu trimitere de medicul de familie fie ca esti din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Constanta.

Potrivit Preşedintele Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private, Cristian Hotoboc măsura ar urma să intre în vigoare în aprilie, odată cu noul contract-cadru dintre furnizorii de servicii medicale şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, care va stabili şi care vor fi serviciile medicale la care se va aplica o contribuţie personală a pacienţilor.

unde faci analize medicale gratuite in privat cu trimitere de la medicul de familie

De asemenea NU se percep contribuţii personale pentru serviciile medicale oferite în programele naţionale de sănătate.

PatronatuliFurnizorilor de Servicii Medicale Private va stabili, împreună cu Casa şi cu ministerul un set de analize şi un set de investigaţii radiologice pentru care nu se va încasa niciun fel de contribuţie personală şi care vor fi garantate pe tot parcursul lunii şi doar pentru anumite analize speciale să se perceapă o diferenţă, care va fi plafonată, un procent din preţul decontat în momentul acesta de casă.

O analiză a evoluţiei mediului privat arată că segmentul medical – clinici, cabinete, centre de imagistică – care oferă consultaţii, analize şi ecografii specifice controlului de rutină, indică o creştere de cinci ori în ultimii ani.

PatronatuliFurnizorilor de Servicii Medicale Private  (PALMED) numara in prezent 73 de membri: clinici si spitale private, laboratoare de analize medicale, laboratoare de imagistica, clinici de stomatologie, situate in toate regiunile Romaniei.