Beneficii MIERE cu LAMAIE: intensifică arderea grasimilor in DIETELE de slabire

Ştiaţi că mierea în combinaţie cu lămâia, intensifică arderea grasmieilor datorita accelerarii procesolor metabolice?  

Un truc uşor de pus în practică şi în acelaşi timp foarte eficient este să începi fiecare zi bând sucul de la o lămâie îndulcit cu una-două linguriţe de miere şi apoi un pahar cu apă călduţă.

Acest amestec sănătos de miere si suc de lamaie creşte rata arderilor în organism şi ajută eficient la detoxifiere. 

Efectele consumului de suc de lamaie indulcit cu miere de albine se vor vedea după câteva săptămâni, atât pe cântar, cât şi în aspectul pielii din zonele afectate de celulită.
miere cu lamaie beneficii reteta simpla pentru slabire

Ideal ar fi să facem un obicei din această practică, indiferent că vrem să slăbim sau doar să ne menţinem silueta.

Reteta de miere de albine cu lamaie care ajuta la imbunatatirea functiilor ficatului. 

Se spala bine trei lamai necojite. Lamaile se usuca intr-un prosop de bucatarie si se taie in cuburi mici, care se pun intr-un borcan de 800 g.

Se adauga miere de albine care sa acopere lamaile in intregime.

Borcanul se inchide ermetic cu un capac, iar amestecul se lasa la macerat pana se obtine un suc. Acest lucru poate dura cateva zile, in functie de temperatura camerei.

Se ia cate o lingura din preparat de trei ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de mesele principale.

Pentru acest tratament se recomanda mirea de rapita sau mierea de floarea soarelui.

ATENTIE! Lipsa unui consum adecvat de lichide, în special în perioada în care alimentaţia este foarte bogată în grăsimi şi zaharuri, poate cauza blocaje intestinale şi probleme digestive.

Hidratarea corespunzătoare  ajuta la ssigurarea unei cantităţi optime de lichide, ajuta la stabilizarea nivelului glicemic, grăbeşte eliminarea toxinelor din organism, îmbunătăţeşte funcţionarea ficatului şi a sistemului cardiac şi menţine senzaţia de saţietate un timp îndelungat.

Menţinerea unui stil de viaţă sănătos şi a unei activităţi fizice regulate pot fi suplimentate şi de utilizarea unor produse cu rol în echilibrarea metabolismului.