COLENOT pareri forum remedii naturale Normalizarea tensiunii arteriale prin reducerea colesterolului

Parerea comentariilor despre picaturile COLENOT extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru scaderea colesterolului si reglarea tensiunii arteriale:

1. Pareri Pozitive - 0,65
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
colenot opinii comentarii forumuri

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Colenot (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,54
Nesiguranta - 0,26

Conform informatiilor din prospect, suplimentul natural Colenot aduce la normal valorile lipidelor in plasma sanguina si astfel protejeaza de bolile cardiovasculare.

Colenot are efect benefic asupra tractului gastrointestinal, reface circulatia sangelui si protejeaza vasele sanguine.

Ingrediente compozitie Colenot

1) Anghinarea ajută la reglarea colesterolului.Beneficiul anghinarei pentru sănătate cel mai des corelat cu extractul de anghinare este abilitatea sa de a scădea colesterolul. Colesterolul este o moleculă de grăsime prezentă în mod natural în corp.

2) Ganoderma lucidum Consumul sub diversele sale forme, scade colesterolul si cantitatea de grasimi din organism, reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului, scade cantitatea lipidelor din sange, stabilizeaza membrana globulelor rosii, diminueaza numarul trombocitelor si trombonilor (cheaguri de sange) si imbunatateste functia cortexului.

3) Scorţişoara scade colesterolul şi atenuează durerile reumatice. Valorile crescute ale colesterolului şi trigliceridelor afectează inima, ducând în acelaşi timp la depunerea de grăsimi la nivelul vaselor. Şi pentru că tratamentul medicamentos este extrem de agresiv pentru un organism slăbit şi afectat de boală, sunt de preferat leacurile naturiste.

4) Panax ginseng asigura echilibrarea proceselor metabolice prin continutul de saponine de asemenea regleaza tensiunea arteriala si colesterolul. Panax ginseng scade colesterolul, ceea ce asigură normalizarea fluxului sanguin și previne numeroase afecțiuni cardiace.

Mod de administrare Colenot: 10 picături se dizolvă într-un pahar cu apă, de câte 3 ori / zi. Se consumă imediat după masă.