DIETA Irina Reisler cu care a SLABIT de la 100 la 50 de kilograme. Retete si meniu dieta disociata.

Diete de slabire care functionează. 

Irina Reisler a reușit să slăbească 50 de kilograme într-un an, mânată de o experiență care a speriat-o suficient de tare încât să-și dorească o schimbare.

La varsta de 28 de ani și 100 de kilograme, Irina Reisler arăta mai în vârstă decât la 45 de ani și 55 de kilograme.

Chiar dacă s-a mai îngrășat 5 kilograme de la terminarea dietei de slabire, Irina Reisler a demonstrat din plin că ambiția și dorința de a fi cea mai bună versiune a ta sunt lucruri care te pot scăpa chiar și de cele mai grele probleme.

DIETA DISOCIATA este DIETA de slabire cu care Irina Reisler a slabit 50 de kg
retete meniu dieta de slabire irina reisler regim disociat

Regimul disociat 3 + 3 are o singura regula, care trebuie respectata cu sfintenie: ESTE INTERZIS SA COMBINAM PRODUSELE VEGETALE CU CELE ANIMALE.

CUM FUNCTIONEAZA REGIMUL DISOCIAT

3 ZILE, SE CONSUMA EXCLUSIV PRODUSE VEGETALE, adica fructe, legume si zarzavaturi, preparate si combinate dupa propriul gust.

3 ZILE, SE CONSUMA EXCLUSIV PROTEINE ANIMALE, adica brinzeturi, carne si oua, preparate si combinate, de asemenea, dupa propriul gust.

DURATA REGIMULUI DISOCIAT:

Poti tine regimul disociat 3+3, respectind aceasta alternanta, pina cind ajungi la greutatea dorita. Nu abuza de el!

Orice om are nevoie de o alimentatie combinata si echilibrata. Regimul de slabire este doar o modalitate de a scapa de kilogramele in plus, nu un stil de viata.

PREPARAREA ALIMENTELOR IN REGIMUL DISOCIAT:

FRUCTELE pot fi consumate in salate, in compoturi sau preparate in diverse feluri.

LEGUMELE pot fi consumate proaspete, in salate, fierte, la gratar sau la cuptor. Putem gati legumele dupa propriul gust, orice mincare care contine exclusiv legume este permisa.

PROTEINELE ANIMALE (carne de pui, peste, curcan, vita degresata, oua, brinza, lapte, iaurt) pot fi preparate la gratar, la cuptor sau fierte. Se pot combina intre ele, in timpul aceleiasi mese, dupa propriul gust (ex: mixt grill, brinza la gratar cu pui, iaurt cu gratar, etc).

Sarea si uleiul sint permise, in cantitati decente, zilnic.

Cafeaua este permisa in fiecare zi. In zilele de proteine, puteti pune lapte. In zilele de vegetale, apelati la orice forma de lapte vegetal.

In zilele de proteine, nu folositi condimente (pentru ca sunt vegetale).

STRICT INTERZIS:
  • bauturile carbogazoase
  • bauturile alcooloce
  • painea si fainoasele
  • dulciurile
  • zaharul
  • alimentele cu continut caloric mare

Regimul disociat de slabire se poate incepe cu oricare grupa de alimente, nu exista o regula in acest sens.

In zilele de proteine animale este interzis consumul de ceai sau de alte produse din plante. Exceptie fac ceaiurile si produsele consumate in scop terapeutic. Nici un regim nu are voie sa intrerupa un tratament, clasic sau naturist.

EVALUAREA (CANTARIRE + MASURATORI) SE FACE O DATA, PE LUNA ! Prima evaluare se face la o luna de la inceperea dietei disociate.