DIETA Lidia Fecioru pareri fourmuri slabire: o reteta disociata bazata pe regimul Demis Rhoussos

Sa ne facem o parere despre dieta LIDIA FECIORU un regim de slabire cu care a slăbit 30 kg în timp scurt si fara efecte secundare. 

Si asta mai ales ca pe forumurile de slabire dieta cu care Lidia Fecioru a slabit sanatos este apreciata pozitiv in comentarii.

Asadar, sa vedem care este dieta cu care bioenergoterapeuta a resuit sa dea jos kilogramele in plus si mai ales cu care se mentine in continuare.

Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme într-un timp scurt ajungand la 60 de kilograme pentru că NU a mai mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, băuturi acidulate și fructe.
dieta lidia fecioru grasa si slaba

Lidia Fecioru a ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință motivata fiijnd de faptul ca atunci cand s-a îmbrăcat într-o rochie soțul ei i-a reproșat ca e grasa.

Lidia Fecioru a slăbit si apoi a divorțat. La baza regimului a stat o dieta alimentara destul de cunoscuta si anume, regimul Demis Rhoussos, o dietă disociată.

Dietele disociate se bazează pe un regim alimentar construit în funcţie de grupele alimentare.

DE TINUT MINTE: Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte.

Meniu dieta Lidia Fecioru

3 zile de proteine animale,

3 zile de proteine vegetale

3 zile fructe (pas pe care l-a omis)

De asemenea nu a mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânca nici acum, nu a baut sucuri acidulate, pe care nu le bea nici acum și nici fructe.

Acum mai mănânca din când în când fructe, dar conțin zahăr si nu ii plac.

Desigur au existat si exista zile când organismul simte nevoia de dulce.

Atunci manca câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce.

Îsi făcea ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să bea mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara.