HORSE Force GEL Tonic pareri forumuri remedii VARICE. Prospect, mod de utilizare, preturi.

Parerea recenziilor despre Horse Force Gel Tonic Librederm cu extract de lipitori, care reiese din sentimentul comentariilor de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale al venelor varicoase pe baza de castan si lipitori:

1. Pareri Pozitive - 0,65
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
Gel Tonic Horse Force cu lipitori pareri forumuri

Emotia parerilor referitoare la Horse Force Gel Tonic (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,66
Anticipare - 0,57

Conform prospectului, Horse Force este un GEL TONIC care are in compozitie extract de castan salbatic si extract de lipitori. 

Ingredientele active care intra in compozitia Gelului Horse Force, asigura racirea suprafetei si un efect tonifiant, consolidand astfel peretele venos, creste tonusul venelor si elasticitatea vaselor mici de sange, asigurand un flux normal de sange, eliminand semnele de inflamatie la suprafata si elimina senzatia de greutate in picioare.

Utilizarea regulata a Horse Force Gel Tonic ajuta la reducerea simptomelor de inflamatie, stazei venoase, si reducerea vizibilitatii retelei capilare (stele).

Horse Force Gel Tonic este recomandat pentru utilizarea la suprasolicitarea membrelor inferioare, in timpul antrenamentelor intense, la consolidarea modelului vascular si ca adjuvant in tratamentul complex al venelor varicoase.

Mod de utilizare Horse Force Gel Tonic:

Aplicati Gelul pe pielea picioarelor si masati pana la absobtie.

Recomandat pentru utilizare de 2 ori pe zi: dimineata si un masaj usor de seara.

La momentul analizei opiniilor, pretul unui tub de Horse Force Gel Tonic 500 ml  era in medie de 60 lei in functie de farmacie sau magazin naturist.