PAPIXIN pareri forumuri: promite sa elimine PAPILOAMELE si NEGII . Rezumat prospect.

Parerea consumatorilor despre serul PAPIXIN extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale care lupta impotriva papiloamelor:

1. Pareri Pozitive - 0,59
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
papixin comentarii forumuri remedii papiloame care functioneaza

Emotia parerilor referitoare la PAPIXIN (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Incredere - 0,60

Conform prospectului, Papixin este un ser ce lupta impotriva papiloamelor. Acest produs activeaza sistemul imunitar si blochează activitatea virusului Papiloma.

In plus, ajuta corpul sa se curate de toxine si previne dezvoltarea cancerului de piele. In doar o luna de zile, serul natural Papixin te scapa de negi si previne complicatiile grave.

Papixin are o compozitie unica, bazata pe ingrediente naturale care au proprietati antifungice si antiseptice puternice demonstrate.

  • Ulei de masline este un puternic antioxidant natural ce lupta impotriva radicalilor liberi. Impiedica formarea si dezvoltarea tumorilor, amelioreaza inflamatiile si trateaza afectiunile pielii cauzate de virusi si bacterii.
  • Ulei de oregano detine proprietati antiinflamatorii si antibacteriene, de aceea a fost folosit ca remediu impotriva papiloamelor, secole la rand. Combate virusii si previne raspandirea negilor.
  • Ulei de arbore de ceai  usuca paipiloamele si negii din interior spre exterior.
  • Ulei de neem avand proprietati antibacteriene si antiparazitare trateaza problemele pielii precum eczeme, psoriazis, papiloame, negi.

Formula unica a compozitiei serului Papixin blocheaza raspandirea si activitatea virusului Papiloma, responsabil de aparitia excrescentelor pielii.

Datorita ingredientelor naturale aflate in compozitia sa, Papixin usuca piapiloamele si negii din interior spre exterior si combate infectia cauzata de HPV.

Nu se cunoaste cu precizie motivul pentru care se dezvolta aceste formatiuni; ele cresc ca frecventa cu varsta.

Par a fi determinate de o pierdere localizata de fibre de elastina care duce la formarea lor. Sunt asociate cu rezistenta la insulina, diabetul zaharat si obezitatea.

Virusul papiloma uman a fost identificat in unele papiloame, de unde si ipoteza ca ar fi cofactor al afectiunii.

Mod de utilizare ser Papixin

Aplica serumul pe pielea afectata de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Contraindicatii utilizare serum Papixin 

Papixin nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

De asememea, acest Papixin nu ar trebui utilizat nici de cei care sunt alergici la oricare dintre ingredientele sale. Inainte de utilizare, citeste cu atentie informatiile de pe eticheta produsului.