Parerea Nutritionistului: GUSTARILE accelereaza procesul de IMBATRANIRE

NOUTATI in nutritia sanatoasa:  gustarile accelereaza procesul de imbatranire, este de parere Kelly LeVeque, un nutritionist al celebritatilor.

Mai mult decat atat, unele gustari nu sunt suficient de satioase si hranitoare.

Din acest motiv este posibil ca la foarte scurt timp dupa ce mananci o gustare sub forma de snack sa simti din nou nevoia de a consuma alte alimente.

Un snack poate afecta sanatatea organismului pe termen lung, insa servit ocazional pare inofensiv. Nu este parerea noastra si nici a unor persoane neavizate. 
gustarile intre mese pareri efecte secundare ingrasare

Este parerea unui nutritionist celebru, Kelly LeVeque, care lucreaza cu celebritati precum Jessica Alba.

Unele gustari nu numai ca nu sunt recomandate in alimentatie, dar pot afecta si procesul de digestie.

Daca senzatia de foame este puternica, este recomandat sa consumi o masa bogata in proteine, grasimi sanatoase sau fibre.

De aceea sfatul nutritionistului este sa consumi orice alimente sanatoase, care iti ofera senzatia de satietate si mentin organismul in cea mai buna forma.

In mod total gresit, unele persoane considera ca este sanatos si chiar recomandat sa consume cat mai multe gustari intr-o zi. 

Cu toate acestea, consumul frecvent de alimente este nesanatos si in mod sigur este o piedica in obtinerea unei siluete de invidiat.

Potrivit unui studiu medical realizat in  anul2014, este recomandat sa mananci doua mese pe zi, decat 4 sau 5 mese. 

Astfel, daca alegi sa mananci de doua ori in timpul zilei, insa consistent, organismul va avea suficient timp pentru procesul de digestie.

In plus, urmand acest obicei alimentar de a avea 2 mese pe zi vei avea beneficii si asupra sanatatii, deoarece nu va fi afectat nivelul de insulina din organism sau unele functii celulare.

Rezultatele studiului clinic au scos la iveala si numeroase beneficii in ceea ce priveste mentinerea unei greutati optime.

Cu alte cuvinte, mesele putine si consistente impiedica depozitarea grasimilor si reduc cantitatea de grasime hepatica, glucoza plasmatica , peptidul C sau glucagon.