REMESCAR Cearcăne & Pungi sub ochi pareri pozitive pe forumuri. Mod de utilizare conform prospectului.

Parerea consumatorilor despre Rememscar Cearcane si Pungi sub Ochi extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru reducerea cearcanelor si pungilor de sub ochi:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,63

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
remescar pungi sub ochi opinii forumuri recenzii dermatocosmetice la pret bun

Distributie pareri si comentarii REMESCAR Cearcăne & Pungi sub ochi 
  • Utilitatea produsului: 4,50 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,40 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,20 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele Remescar: 4,50 din 5
Conform prospectului, Remescar Cearcăne & Pungi sub ochi este o cremă cu eficientă cu efect instant care ajută la diminuarea cearcănelor, doar cu o aplicar pe zi.

Tehnologia revoluționară EYESYL, acționează imediat asupra cearcănelor și a pungilor de sub ochi, datorită combinației unice dintre mineralele din argilă și a bi-peptidelor.

Acest complex contribuie la tonifierea pielii, scăderea acumulării de lichide de sub ochi și oprește activitatea micro-musculară. Aceste acțiuni vor reduce aspectul de umflătură de sub ochi și va elimina prezența cearcănelor.

Principalele beneficii ale REMESCAR Cearcăne & Pungi sub ochi sunt:

Estompează aspectul neplăcut al cearcănelor și al pungilor de sub ochi, in doar câteva minute.
Rezultate vizibile INSTANT
Eficient de la prima aplicare
Demonstat clinic

Mod de utilizare REMESCAR Cearcăne & Pungi sub ochi

Pasul 1: Curăță tenul cu delicatețe și usucă-l.

Pasul 2: Aplică o cremă hidratantă pentru ochi ( fără uleiuri) și așteaptă pentru un minut sau două pentru a fi complet absorbită în piele.

Pasul 3: Scoate o cantitate mică de cremă din tubul produsului. Nu trebuie să depășească marimea unui bob de orez; o cantitate mai mică nu va fi suficientă iar o cantitate mai mare nu va fi absorbită în totalitate și poate cauza sensibilitate. Acesta este unul dintre factorii care contribuie la buna funcționare a produsului.

Pasul 4: Amestecă crema cu ajutorul celor 2 burice ale degetelor până când aceasta iși pierde culoarea (între 5 și 10 secunde).

Asigură-te că ți-a ramas suficientă cremă pe degete. În cazul în care simți că s-a întărit, mai adaugă o cantitate mică pe deget. Aceasta este factorul cheie care determină o bună funcționare a produsului Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne.

Pasul 5: Aplică cu delicatețe crema pe toată zona de sub ochi și masează din interior spre exterior, folosind mișcări de tamponare ușoare până când crema este absorbită în totalitate.

Pasul 6: Râmâi nemișcat, fără nicio expresie facială pentru 2-3 minute timp în care produsul va acționa pentru a oferi rezultatele dorite ( acțiunea de ventilare va accelera procesul).

Îndepărtează excesul de cremă cu un șervețel ușor umed dacă ai aplicat prea multă cremă. Spală-te pe mâini și închide tubul, după folosire.

Instructiuni pentru îndepărtare Remescar Cearcane si Pungi sub ochi: Curăță zonă pe care ai aplicat crema cu apă sau cu un șervețel demachiant uscat.