Unde gasesc MOLDAMIN 2020. Moldamin 1200000 UI se GASESTE in Farmacii. Rezumat prospect.

A reaparut MOLDAMIN 1200000 UI in Farmaciile din Romania. 

Parerea despre MOLDAMIN 1200000 UI extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre moldamin unde se gaseste 2020, moldamin de vanzare 2020, vand moldamin olx italia:

1. Pareri Pozitive - 0,77
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
moldamin 1200000 pareri forumuri farmacii

Conform prospectului Moldaminul este o penicilina cu actiune prelungita, pentru administrare parenterala. 

Spectrul de actiune a Moldaminului este asemanator cu al penicilinei G potasice cristalizate.

Datorita solubilitatii sale scazute, Moldamin se resoarbe lent, asigurand o penicilinemie prelungita, dar cu valori joase.

De aceea, Moldamin este eficient mai ales in infectiile cu germeni foarte sensibili si constant sensibili la penicilina cum ar fi streptococul beta-hemolitic si Treponema Pallidum.

Moldamin acţionează împotriva unor germeni sensibili la penicilină care determină infecţii localizate la nivelul aparatului respirator superior. 

Este indicat în profilaxia infecţiei streptococice la pacienţi cu reumatism articular acut şi în sifilis.

Cantitatea dintr-un flacon de Moldamin de 1200000 UI, asigura un nivel sanguin eficace, in functie de indicatii si de bolnav.

Contraindicatii Moldamin 1200000 UI

Toti indivizii sensibili la penicilina ; infectiile cu germeni penicilino-sensibili, care necesita niveluri sanguine ridicate si in care se va folosi o penicilina "acuta"; Copii sub 3 ani.

Efecte secundare Moldamin 1200000 UI

Durerea la locul injectarii este de obicei moderata si dispare in cateva ore.

Febra nu este exceptionala, insotind obisnuit reactiile dureroase prelungite; ea dispare dupa cel mult 24 de ore.

In caz de reaparitie a febrei la injectiile urmatoare se va reduce doza la 600000 UI, scurtandu-se intervalul de timp dintre injectii. Daca reactia febrila persista se impune sa se treaca la Penicilina V. Mai pot aparea: eruptii de intensitate mica, urticarie, edem angioneurotic discret si trecator (rar).

Accidente: Extrem de rare. Hemoragii si necroze loco-regionale, indeosebi la copii intre 3 si 7 ani mai ales in cursul profilaxiei reumatismului Bouillaud, generate uneori de injectarea intravasculara.

Soc anafilactic brutal, tulburari de ritm cardiac, semne de ischemie - leziune coronariana - la copiii si adolescentii cu cardiopatii reumatice grave si in cursul profilaxiei reumatismului Bouillaud. Edem angio-neurotic sever, un sindrom asemanator bolii serului.
MAI POTI CITI