VisuXL pareri picaturi pentru recuperarea OCHILOR USCATI cu enzimă Co Q10

Parerea consumatorilor despre picaturile VisuXL Visufarma extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre picaturi pentru ochi uscati:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

pareri forumuri visuxl picaturi pentru ochi uscati


Distributie pareri si comentarii picaturi VisuXL
  • Utilitatea produsului: 4,40 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,20 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,30 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,10 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele : 4,40 din 5
Conform prospectului, picaturile VisuXL conțin in compozitie două beneficii cheie într-o singură soluție magistrală. 

Folosind hialuronatul de sodiu reticulat hidratează și lubrifiază suprafața ochilor pentru perioade mai lungi (în comparație cu hialuronatul de sodiu liniar standard) ceea ce înseamnă că veți obține picături de ochi pentru ameliorarea și recuperarea ochilor premium. 

În același timp, coenzima Q10 (CoQ10) și vitamina E, care sunt capturate în hialuronatul de sodiu reticulat, au proprietăți anti-oxidante și anti-radicale libere, care ajută la susținerea vindecării rănilor de suprafață oculare. 

Toate acestea sunt furnizate într-un flacon de doză unitară fără conservanți și pot fi utilizate în timpul purtării lentilelor de contact.

Picaturile oftalmice VisuXL conțin o combinație unică de acid hialuronic reticulat și enzimă Co Q10 (CoQ10) pentru ameliorarea și recuperarea ochilor uscați.

Hialuronatul de sodiu reticulat hidratează și unge suprafața ochilor. 

Reticularea schimbă forma acidului hialuronic care permite picăturilor să rămână pe ochi mai mult decât picăturile obișnuite de acid hialuronic. Această oferă o ușurare de durată de simptomele ochilor uscați.

CoQ10 se găsește în mod natural în organism și s-a dovedit că protejează ochiul și promovează vindecarea afectărilor corneene. 

Utilizarea picăturilor oculare care conțin CoQ10 s-a dovedit a avea efecte de protecție asupra ochiului și promovează vindecarea corneei prin proprietățile lor antioxidante și anti-radicale libere.