Youthful Island 497mg pareri forumuri suplimente YONG KANG. Informatii prospect.

Parerea consumatorilor despre capsulele Youthful Island 497mg extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale chinezesti pentru menţinerea valorilor normale ale presiunii arteriale si slabire sanatoasa:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
pareri forumuri Youthful Island Yong Kang

Emotia parerilor referitoare la Youthful Island 497mg  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,65

Conform prospectului, suplimentul Youthful Island 497mg de la Yong Kang este utilizat cu succes în medicina tradiţională chineză şi cu efecte dovedite în medicina modernă.

Cafeina conţinută în ceaiul verde şi în cafea ajută la stimularea sistemului nervos; protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi(anti-oxidantă); ajută la creşterea tonusului general. Cafeina poate să împiedice absorbţia colesterolului exogen, favorizând eliminarea lui in mod eficient.

Prin flavonoidele pe care le conţine, păducelul ajută la funcţionarea normală a aparatului cardiovascular şi la menţinerea valorilor normale ale presiunii arteriale. În plus, păducelul contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.

Semen Coicis favorizează diureza când există edeme, ajută în durerile articulare şi contracturile musculare, susţine tranzitul intestinal, ajută la menţinerea tonusului muscular.

Extractul de Salvia miltiorrhiza poate să scadă crampele abdominale, ajută în indigestie şi aerofagie.

Prin acţiunea lor sinergică, ingredientele contribuie la metabolismul lipidic normal şi la menţinerea greutăţii corporale normale.

Salvia sprijină digestia şi tranzitul intestinal. Ajută la eliminarea produşilor toxici de metabolism şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Ajută la intensificarea arderilor în depozitele adipoase, modelând corpul aflat în procesul de slăbire.

Ingrediente compozitie YOUTHFUL Island capsula de 497 mg: 320mg extract concentrat din frunze de Ceai verde - green tea essence (Camellia sinensis), gelatină (capsulă) şi 80 mg extract vegetal (părţi egale din seminţe de Coix lachryma-jobi var. ma-yeun, Cafea (Coffea arabica), fructe de păducel (Crataegus pinnatifida) şi rădăcină de Salvia miltiorrhiza).

Mod de administrare capsule Youthful Island 497mg 

Doar pentru adulţi: cu apă călduţă, câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz. Reduceţi administrarea treptat, înainte de a ajunge la greutatea normală.

Asociaţi cu dieta hipocalorică. Poate fi utilizat pe perioade mai lungi.

VERIFICA AICI PRETURILE

Efecte secundare Youthful Island 497mg : Nu s-au semnalat efecte secundare după utilizare îndelungată.

Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării.

Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos, o dietă diversificată şi echilibrată (dar redusă în calorii) şi un program adecvat de exerciţii fizice.

Conţine cafeină. A se consuma cu prudenţă după orele 17,00.