804 Aide Minceur Triple Action pareri forumuri: ajutor bun in arderea grasimilor

Parerea comentariilor despre 804 Aide Minceur Triple Action extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale care te ajuta in cura de slabire:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la 804 Aide Minceur Triple Action (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Incredere - 0,60

804 aide minceur supliment slabire


Pentru a te ajuta sa treci peste partile neplacute ale oricarei diete de slabit (de exemplu pofta pentru anumite alimente sau respiratia neplacuta datorata detoxifierii) in cele mai bune conditii, laboratoarele 3Chenes au conceput formula 804 Triple Action.

Comprimatele masticabile 804 conțin in compozitie: extract de cafea verde, fibra de salcam și extract de kola, ajutand la arderea grasimilor, reducerea senzatiei de foame si improspatarea respiratiei.

Se recomanda a fi folosite in paralel cu Programul 804 pentru a reduce inconvenientele legate de faza de slabire, ca parte a unui regim alimentar variat si a unui stil de viata sanatos.