Apa minerală de Vâlcele pareri forumuri: una dintre puținele ape minerale medicinale care se vinde in magazine

Parerea comentariilor despre Apa minerală de Vâlcele extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre beneficii, compozitie, proprietati ape minerale medicinale care se vad in magazine in Romania:

1. Pareri Pozitive - 0,78
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

In localitatea Vâlcele există un izvor cu apă minerală tămăduitoare, cu un conținut extrem de mare de magneziu care o face un excelent remediu natural.

apa minerala de Valcele forum beneficii compozitie


Unii dintre specailişti spun că apa structurată la pulsul Pământului, la 7,85 Hertz, cum este Apa minerală de Vâlcele, este compatibilă energetic cu organismul uman.

Asta în timp ce apa destructurată molecular, bătută cu pompele, tratată, supusă la presiuni mari, pierde din calitatea și energia pe care ar trebui să o aducă organismului.

Apa minerală de Vâlcele, cunoscută încă de pe vremea romanilor, conține peste 335 miligrame de magneziu la litru, numărându-se într-un clasament mondial în primele 20 din lume la acest capitol.

Specialiștii spun că magneziul este responsabil de producerea a circa 325 de reacții biochimice în organismul uman, iar lipsa acestuia este asociată clinic cu boli precum Alzheimer, angină pectorală, anorexie, accidente vasculare, boli cardiovasculare, calculi renali, crampe musculare, constipație, depresie, diabet, dereglări tiroidiene, scleroză, etc.

Apa minerală de Vâlcele este foarte bogată și în fier, această apă este recomandată în tratamentul anemiilor și în perioada de convalescență, pentru indigestii, astenii, stări de somnolență sau apatie, colite și enterocolite, precum și pentru tratarea afecțiunilor biliare.

De asemenea, apa minerală de Vâlcele are efecte benefice în prevenirea osteoporozei, astmului și bronșitelor cronice, spasmofiliei, afecțiunilor psihice la copii, fiind recomandată și persoanelor care se tratează prin regimuri dietetice de boli cum ar fi cancerul, psoriazisul, scleroza în plăci, tumorile benigne sau leucemia.