CRIZA de FIERE tratament imediat care te scapă de criza de bilă în 30 de minute

Ce tratament pentru fiere lenesa se recoamanda pe forum. Banana in criza de fiere inflamata. Care este intre criza de fiere si durerea de cap. Criza de fiere regim alimentar si medicamente pentru fiere lenesa.

Sedentarismul şi stresul se numara printre factori declanşatori ai crizei de bila. 

Din acest motiv, se recomandă exerciţii fizice constante. Dacă nu luaţi nicio măsură în rezolvarea acestei probleme, bila se poate cristaliza şi se pot forma pietre, de unde apare şi riscul de a face icter mecanic.

Deasemenea dacă alimentaţia conţine prea multe grăsimi, vezica biliară trebuie să lucreze în plus, eliminând în tubul digestiv o cantitate mai mare de lichid pentru a facilita digestia.

remediu care te scapa de criza de fiere imediat acasa

Insa exista un tratament rapid natural care va scapa de criza de fiere imediat in 30 de minute

Până ajungeţi la medicul gastroenterolog se recomandă antispastice şi calmante, dar şi excluderea din alimentaţie a grăsimilor, prăjelilor, a cărnii tocate şi mezelurilor.

În urma investigaţiilor, medicul va prescrie medicamente care pun fierea în mişcare, şi plante precum rostopasca şi cicoarea care au capacitatea de a calma durerea.

Atunci când crizele apar dimineaţa, se recomandă administrarea unei lingurinţe de ulei de măsline cu lămâie înainte de micul dejun

Ulterior, se stă culcat pe partea dreaptă circa 30 de minute.

În cazul în care criza de fuere nu dispare, se cere ajutorul medicului.

În cazul bilei leneşe sunt utile ceaiurile care stimulează secreţia bilei şi eliberarea acesteia dinvezica biliară.

Printre acestea se numără plantele medicinale ca: păpădia, anghinarea, cicoarea, pelinul, sunătoarea, gălbenelele.

Infuziile se prepară astfel: 1-2 linguriţe de plantă la 250 ml apă fiartă; se lasă la infuzat 3-5 minute; se beau 2-3 căni pe zi, înainte de mese


MAI POTI CITI