Dr. Max Silimarina Premium pareri forumuri. Rezumat prospect. Preturi.

Parerea comentariilor despre Dr. Max Silimarina Premium extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre 

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la Dr. Max Silimarina Premium (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Anticipare - 0,60

Dr. Max Silimarina Premium opinii forum detoxifierea ficatului

La momentul analizei recenziilor  o cutie de Dr. Max Silimarina Premium cu 30 capsule avea pretul de 10 lei.

Suplimentul alimentar Dr. Max Silimarina Premium contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipdelor si homocisteinei.

Conform prospectului, produsul Dr. Max Silimarina Premium conține in compozitie 250 mg extract de armurariu (Silybum marianum), standardizat la 80% silimarina si 30 % amestec de silibina si izosilibina și 82,5 mg de colină.

Armurariul contribuie la o digestie normală și la funcționarea normală a ficatului.

Poate cel mai important beneficiu pe care silimarina il ofera este ajutorul in lupta cu hepatita C. Principiul activ nu are doar proprietati hepatoprotectoare, ci si antivirale

De asemena, silimarina reduce rezistenta la insulina a organismului7, de unde putem concluziona ca principiul activ poate ajuta si la prevenirea si managementul terapeutic al diabetului.

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor si al homocisteinei.

Ingrediente compozitie Dr. Max Silimarina Premium: extract (20:1) din fructe de Armurariu (Silybum marianum); bitartrat de colină, capsula: gelatină, coloranti (oxizi de fier, dioxid de titan), antispumant (polietilenglicol 6000), corector de aciditate (acid acetic glacial); agent de intarire (fosfat de calciu dibazic anhidru), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).