INDOLE 3 Supreme pareri forum preventie fata de cancerul dependent de estrogen

Parerea recenziilor despre INDOLE 3 Supreme Solaray extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru reglarea metabolismul estrogenilor endogeni si despre Indole 3 carbinol reactii adverse, Indol 3-carbinol 1,000 mg farmacia tei, Indole 3 supreme prospect:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Conform prospectului Indole 3 Supeme este un supliment care contribuie la modularea metabolismului estrogenilor si efectului lor la nivelul aparatului genital feminin si masculin.

Indole 3 Supreme reprezinta o asociere inovatoare de extracte care oferă proprietăţi superioare pentru modularea metabolismului estrogenilor şi a efectului lor la nivelul aparatului genital feminin şi masculin.

pareri indole 3 supreme supliment cu efect antagonist estrogenic


Indole 3 stimuleaza apoptoza celulelor cu diviziune necontrolată sau afectate de virusi care modifica ADN-ul celular: activeaza genele proapoptotice, de ex.: p53 si p21 reducand actiunea factorului de transcriptie genetica NFkB.

Stimuleza eliminarea excesului de hormoni si a altor substante toxice (sustine faza II a detoxifierii) si reduce legarea estrogenilor pe receptorii celulari specifici din diferite tesuturi in afectiuni cu stimul estrogenic (efect antagonist estrogenic).

Indole-3 Carbinol 200 mg Solaray suprima cresterea numarului de celule cancerigene, dar distruge si pe cele aflate la metastaza.

Ingrediente compozitie INDOLE 3 Solaray

1) Broccoli 50 mg (Brassica oleracea var. italica) este o sursa excelenta de vitamina A, B2, C si acid folic, fier si potasiu. Are un ridicat continut de calciu, seleniu. Este un important antioxidant si anticangerigen.

Brocoli are proprietati utile in prevenirea cancerului de san, gastric, a melanomului malign si a leucemiilor. Stimuleaza si enzimele de detoxifiere din ficat, astfel ca favorizeaza curatarea mai rapida a substantelor cancerigene din organism.

2) Varza creata 50 mg (Brassica oleracea var. Acephala) are un ridicat continut de vitamina A, care mentine integritatea tesuturilor si intarzie imbatranirea.

Varza creata are proprietati anticancerigene datorita continutului ridicat de betacaroten, astfel ca te protejeaza de cancer si celulele tumorale.

3) Varza de Bruxelles 50 mg (Brassica oleracea var. gemmifera) datorita fitonutrientilor din compozitia sa intensifica activitatea sistemului imunitar si il protejeaza de afectiuni, inclusiv cancerul. Contine sulforaphan, un fitonutrient care ajuta la detoxifierea organismului si eliminarea substantelor cancerigene intr-un ritm rapid. Ajuta la prevenirea dezvoltarii cancerului de colon, de plamani si san.

4) Rozmarin 25 mg (Rosmarinus officinalis)(extract din frunza, garantat 5mg [20%] diterpene) este un bun  stimulent al circulatiei cerebrale si periferice,  are rol in imbunatatirea memoriei, creste capacitatea de concentrare, creste tonusul psihic, adaptogen (antistress), tonic digestiv, coleretic si colagog, hipocolesterolemiant, antispastic, diuretic, antireumatic, antihipertensiv, antiseptic respirator si intestinal, antioxidant, antitumoral.

5) Conopida 50 mg (Brassica oleracea var. botrytis) este o leguma unica prin concentratia mare de nutrienti, are un bogat continut de antioxidanti, vitamina C si fitonutrienti.

Conopida combate afectiuni ale prostatei si diminueaza riscul bolilor de inima si al accidentelor vasculare. Inhiba celulele care favorizeaza tumorile canceroase si elimina toxinele din organism.

Mod de administrare INDOLE 3 Supreme: 1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.