KERADERM pareri forumuri crema pentru negi și papiloame: distruge virusul papiloma si regenereaza pielea

Parerea comentariilor despre crema Keraderm extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre remedii naturale pentru tratarea negilor si papiloamelor:

1. Pareri Pozitive - 0,59
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la crema Keraderm (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54
Anticipare - 0,59

pareri forumuri crema keraderm impotriva negilor si papiloamelor

Conform prospectului, Keraderm este o crema ce poate elimina definitiv papiloamele si negii, refacand totodata pielea deteriorata. 

Aceasta crema cu efect keratolitic distruge virusul papiloma, curata si regenereaza pielea.

In plus, Keraderm creeaza o bariera protectoare impotriva papiloamelor si mareste imunitatea.

Cu ajutorul cremei Keraderm poti scapa sigur si rapid de excrescentele cutanate, deoarece aceasta actioneaza asupra keratinocitelor.

Keraderm are un triplu efect: suprima virusul pailoma, curata pielea si declanseaza procesul de regenerare.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca vei ramane cu cicatrici dupa ce vei scapa de aceste excrescente, deoarece, Keraderm are capacitatea de a reface pielea deteriorata.

In plus, papiloamele si negii nu vor mai aparea, deoarece se va forma o bariera protectoare care va impiedica reaparitia acestor mici excrescente.

Efectul keratolitic al cremei inmoaie, elimina si reinnoieste pielea. Rolul cremei Keraderm este de a elimina papiloamele si negii si de a proteja pielea.

Keraderm patrunde in straturile adanci ale pielii pentru a distruge virusul si a elimina negii, papiloamele si celulele deteriorate. In plus, crema Keraderm declanseaza procesul de regenerare si activeaza proprietatile protectoare ale pielii.

Mod de utilizare crema impotriva negilor Keraderm: 

Curata foarte bine pielea si usuc-o cu un prosop de bumbac. Aplica un strat subtire de crema pe zona afectata de doua ori pe zi, dimineata si seara. Cursul de tratament trebuie sa dureze 30 de zile.

Keraderm nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza.


MAI POTI CITI