LICOFOR capsule pareri forumuri: licopen organic de calitate. Rezumat prospect.

Parerea comentariilor despre capsulele LICOFOR extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente naturale 

1. Pareri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la Licofor Farmigea (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Anticipare - 0,60

licofor pareri forum suplimente sanatatea ochilor

La momentul analizei recenziilor pretul unei cutii de Licofor, 30 capsule, Farmigea era de aproximativ 47 lei in farmaciile Tei.

Conform prospectului LICOFOR conține licopen organic, un produs cu licopen complet natural destinat sectorului oftalmologic, de origine organică certificată.

Licopenul nu poate fi produs de organismul uman, de aceea trebuind a fi administrat prin dietă. Licopenul organic se obține printr-un proces de extracție inovativ, brevetat.

LlCOFOR capsule conține, de asemenea, luteină, zeaxantină și vitamine utile pentru depășirea deficiențelor dietetice sau pentru îndeplinirea cerințelor crescute ale acestor substanțe nutritive. În mod specific, vitamina C ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.

Licopenul, împreună cu celelalte elemente nutritive din compozitie, ajută ca LICOFOR să fie un produs care promovează sănătatea ochilor.

Mod de administrare Licofor: Doza recomandată este de o capsulă pe zi, în timpul mesei mesei, cu un pahar de apă.


MAI POTI CITI