Naturalis CALCIFIX sirop pareri forumuri: benefic in mentinerea sanatatii oaselor. Prospect.

Parerea comentariilor despre siropul CALCIFIX Naturalis 200 ml extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru intarirea si mentinerea sanatatii oaselor:

1. Pareri Pozitive - 0,65
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la Naturalis Calcifix sirop (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Incredere - 0,66

pareri calcifix sirop naturalis forum sanatatea oaselor

Conform prospectului, Naturalis Calcifix sirop este un supliment alimentar, prezentat sub forma de sirop cu gust delicios de lamaie si portocala, care contine in compozitie un complex important de nutrienti, calciu, magneziu, zinc si vitamina D3, eficient in mentinerea sanatatii oaselor.

Naturalis Calcifix sirop contribuie la mentinerea sanatatii oaselor, a dintilor si a sistemului muscular prin aportul optim de calciu.

Naturalis Calcifix sirop contribuie la sinteza normala a proteinelor si la procesul de diviziune celulara prin continutul de magneziu

Zincul din compozitia Naturalis Calcifix sirop contribuie la functia cognitiva normala si la mentinerea vederii normale.

Iar vitamina D3 contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la absorbtia normala a calciului si a fosforului.

Mod de Administrare Naturalis Calcifix sirop:

Copii peste 4 ani: 5 ml (1 lingurita) de 3 ori pe zi.

Adulti: 10 ml (2 lingurite) de 2 ori pe zi.

A se agita flaconul inainte de utilizare.

Atentionari administrare Naturalis Calcifix sirop: 

Nu se recomanda administrarea calciului in hipercalcemie, hipercalciurie, afectiuni renale cronice, litiaza renala, precum si in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
MAI POTI CITI