SPIRULINA pareri bune despre alga miraculoasa care detoxifica ficatul și ajuta la slabire

Parerile stiintifice despre spirulina sunt mai mult decat pozitive. Studiile clince au arata ca aceasta alga pe nume, spirulina, este cu adevarat "miraculoasa" pentru starea noastra de sanatate.

Cunoscută mai ales pentru capacitatea ei de a întări sistemul imunitar, spirulina poate fi folosită cu succes atunci când vrei sa slabesti si să scapi de kilogramele în plus.

Este demonstrat ca spirulina participa la reducerea nivelului de colesterol şi efecte benefice asupra diabetului zaharat: Bolile cardiovasculare rămân principala cauză de deces în ţările dezvoltate în ciuda creşterii nivelului de conştientizare a afecţiunii. 

În acelaşi timp, nivelul ridicat de colesterol reprezintă unul dintre cei mai importanţi factori de risc în aterosceroză. 

spirulina pareri bune pe forumuri de slabire


Spirulina ajută la reducerea nivelului de colesterol şi trigliceride din sânge, îmbunătăţind, în general, sănătatea cardiovasculară datorită faptului ca este o sursă rară de acid linoleic (care mai este prezent in laptele matern).

Pe lângă vitamine și minerale, spirulina furnizează aminoacizi esențiali, pe care organismul nu-i poate produce și de care are absolută nevoie.

Printre cele mai importante şi benefice efecte ale Spirulinei se regăseşte şi pierderea în greutate

Spre deosebire de alte remedii pentru slabit, cu ajutorul Spirulinei, scăderea numărului de kilograme are loc fără a priva organismul de toate vitaminele, aminoacizii şi substantele nutritive necesare pentru buna funcţionare a acestuia.

O cură cu spirulină îți întărește sistemul imunitar și te ajută să-ți menții greutatea ideală – pentru că alga are capacitatea de a tăia apetitul, grație concentrației sale în fenilalanină. 

Spirulina se digeră ușor și mai are capacitatea de a echilibra glicemia.


După o cură cu spirulină, rezultatele se văd mai ales la nivelul depozitelor adipoase din jurul taliei.

În plus, spirulina este o sursă importantă de vitamine B1 și B 2, care ajută la buna funcționare a creierului și a inimii și au efect antiîmbătrânire. Substanțele nutritive din algă te energizează, reducând oboseala la efort.

ATENTIE! Singura contraindicaţie a spirulinei este ca datorită conţinutului ridicat de proteine nu se administrează persoanelor cu fenilcetonurie.