ULEI Esential CHIMION pareri forumuri: antioxidant foarte puternic fara efecte secundare

Sa ne facem o parere despre Uleiul Esential de Chimion de la Adam Vision, un supliment care benefeciaza pe forumuri de comentarii si opinii pozitive care exprima multumirea si increderea in calitatile sale pentru sanatate.

Conform prosepctului, Uleiul esential de chimion este un antioxidant foarte puternic gratie prezentei monoterpenilor si monoterpenolilor, protejeaza moleculele organice si AND-ul contra procesului oxidativ, prevenind imbatranirea.

Compozitia foarte bogata in monoterpeni confera uleiului esential de chimion puternice proprietati antiinfectioase contra unui spectru larg de germeni patogeni, bacterii, virusi, ciuperci si de asemenea proprietati antiparazitare si vermicide.

ulei de chimion pareri beneficii utilizare


Uleiul esential de chimion este un ulei major pentru sistemul digestiv in general. 

Uleiul de chimion stimuleaza metabolismul, activitatea glandelor legate de digestie si circulatia limfatica. Drenant si diuretic, uleiul esential de chimion elimina excesul de apa, edemele si toxinele.

De asemenea uleiul de chimion este cunoscut si pentru actiunea sa moderatoare asupra SNC (sistemul nervos central) si a maduvei spinarii, cu efect calmant si linistitor asupra functiilor autonome musculare,

Chimionul este galactogog, antispastic, astringent, antimicrobian. Datorita aromei sale, chimionul se utilizeaza si in alimentatie in preparatele culinare.

Important este sa se faca distinctia dintre chimion si chimen. Spre deosebire de chimen, de la chimion, in fitoterapie, alimentatie, etc. se utilizeaza fructele, nu semintele.

VERIFICA AICI PRETURILE

Recomandari ulei esential de chimion:

A nu se utiliza de catre femeile însarcinate sau care alapteaza si nici la copiii sub 7 ani.

A nu se utiliza de catre persoanele cu antecedente de convulsii si/sau alergice la uleiuri esentiale.

Consultati specialistul pentru orice indicatie terapeutica sau tratament pe cale orala.