VIRONAL Picaturi pareri forumuri: puternic imunostimulator eficient impotriva virusilor

Parerea comentariilor despre picaturile VIRONAL extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre remedii naturale antivirale:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la Vironal picaturi antivirale (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,60

pareri voronal picaturi antivirale naturale


Conform prospectului, Vironal este eficient fata de peste 200 tipuri de virusuri, beta hemolitic, stafilococi, pneumococ, având efect sinergic cu antibioticele, dar neutralizand efectul secundar negativ al acestora asupra organismului.

Vironalul prin substantele active de origine vegetala si mineralele pe care le contine in compozitie  este un puternic imunostimulator. 

Actioneaza asupra meridianelor plamâni, splina, trei focare, intestin gros si subtire.

Vironalul activeaza si diferite componente imune din tesutul limfoid asociat mucoaselor, printre care celulele M, celulele dendritice, macrofagele si limfocitele amplificand raspunsurile apararii imune, in special printr-o crestere a activitatii si mobilitatii macrofagelor alveolare si a cresterii secretiei de Ig-A secretor.

Aceste imunoglobuline secretoare, mai ales Ig-A, sunt produse si migreaza catre tesutul limfoid asociat bronhiilor. Ele neutralizeaza si aglutineaza microorganismele si amplifica reactiile de aparare nespecifica.

Recomandari administrare Vironal Picaturi: viroze respiratorii, sinuzite, gripa, stari febrile pneumonie, infectie hepatica, constipatie cronica, disibioze intestinale, paraziti intestinali (asociat cu Regalen), imunostimulator in caz de infectii cronice respiratorii sau digestive, regenerarea epidermei in infectii ale pielii (micoze, furunculi, etc.).

Vironal poate asocia cu tratamentele antibiotice, contrabalasand efectele adverse ale acestora.

Mod de administrare Vironal Picaturi potrivit informatiilor din prospect: inainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori).

Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare. In situatia in care nu se face o recomandare medicala se poate administra astfel:

copii sub 6 ani: 1-4 pic. de 1-3 ori pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa.

Adulti si copii peste 6 ani: 4-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora înainte de masa sau dupa masa.

Picaturile de Vironal se dizolva în putina apa.

Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide. In cazul bolilor cronice grave, se recomanda la început o doza mai scazuta cu crestere progresiva pâna la doza maxima.

Dupa 3 saptamani de utilizare se face pauza o saptamana, dupa care se reia tratamentul.

Atentionari in administrare Vironal Picaturi: pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. in situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma.

La momentul analize de sentiment a comentariilor o sticla de Vironal Picaturi 39 ml avea pretul mediu de 103 lei.


MAI POTI CITI