ALERTA! CORONAVIRUS la GUVERN. Fiul Bucataresei suspect de coronavirus.

Stiri de ultima ora: Din cazua CORONAVIRUSLUI Bufetul Guvernului a fost închis și angajații au fost anunțați de aseară să nu vină la muncă.

Fiul bucătăresei de la Guvernul României este suspect de infecție cu noul coronavirus, a declarat luni primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a precizat că femeia făcea mâncare pentru toți angajații Guvernului, inclusiv demnitari.

Grupul de comunicare strategică a anunțat că, în contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București confirmată cu coronavirus (COVID-19) duminică, se fac verificări cu privire la posibili "contacți" ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

noi informatii coronavirus bucatareasa guvernul romaniei


Se așteaptă și rezultatele testelor fiindcă au fost testați toți cei care au intrat în contact cu femeia suspectă de coronavirus.

"În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României. Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Femeia in varsta de 42 de ani din București este al doilea caz de infectie cu coronavirus COVID-19 diagnosticat în Bucuresti.

Autoritățile spun că ea este una dintre persoanele apropiate care au intrat în contact cu bărbatul de 49 de ani din București confirmat pozitiv în cursul zilei de ieri. Femeia a fost transferată la Institutul Matei Balș.


MAI POTI CITI