GLUCOZAMINA Vegetala pareri forumuri: remediu eficient buna functionare a articulatiilor

Parerea comentariilor despre GLUCOZAMINA Vegetala 750 mg Cosmopharm extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru sanatatea articulatiilor:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la GLUCOZAMINA Vegetala 750 mg (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,64

cosmopharm glucozamina vegetala pareri forumuri

Conform prospectului, Glucozamina Vegetala 750mg Premium de la COSMOPHARM contribuie in mod natural la reducerea durerii si inflamatilor articulare. 

Glucozamina Vegetala reface si protejeaza cartilajele. Sustine imobilitatea si functionalitatea articulatiei.

Glucozamina capsule intra in mod natural in compozitia cartilajului articular, ajutand la atenuarea socurilor si la deplasarea fara dureri. Este  formata din lanturi de glucide combinate cu aminoacizi.

Datorita biodisponibilitatii sale crescute se absoarbe rapid in organism. Are un rol extrem de important deoarece repara cartilajele afectate de uzura, efort si trumatisme.

Asigura integritatea si functionalitatea articulatiei. Reduce efectele adverse ale medicamentelor antiinflamatoare.

Glucozamina vegetala stimuleaza sinteza de glicosaminoglicani, substante care asigura integritatea articulatiei, membranei si lichidului sinovial si reduce inflamatiile.

Glucozamina capsule asigura lubrifierea si reduce disconfortul si disfunctionalitatea in traumatisme si uzura marcata.

VERIFICA AICI PRETURILE

Si nu in ultimul rand, Glucozamina Vegetala ajuta la refacerea intestinului permeabil si in remedierea afectiunilor specifice adjuvant in inflamatiie intestinale, in special in cazul pacientilor care nu raspund altor tratamente anti-inflamatorii.

Ingrediente active compozitie per tableta de Glucozamina Vegetala: Sulfat de glucozamina KCl de origine vegetala - 750 mg

Mod de administrare Glucozamina Vegetala: 1 tableta de Glucozamina de 3 ori/ zi, intre mese

ATENTIONARE! Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Glucozamina vegetala, in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati.


MAI POTI CITI