LOSARTAN pareri clinice pozitive in tratamentul simptomelor grave ale coronavirusului

Cercetătorii fac teste pentru a vedea dacă medicamentul Losartan poate preveni simptomele grave, reduce din distrugerile pulmonare sau chiar ajuta la prevenirea multiplicării virusului în întregul organism.

În acest moment cele două studii care analizează efectele Losartan asupra coronavirus sunt în desfășurare, iar rezultatele ar putea apărea după cel puțin câteva săptămâni. (sursa)

Oamenii de ştiinţă din întreaga lume continuă experimentele pentru a descoperi un tratament eficient pentru a trata infecția cu COVID-19.

Unul dintre medicamentele testate este Losartan. Acesta medicament este folosit în mod tradițional pentru a regla hipertensiunea arterială.

losartan pareri pozitive tratamentul infectiei cu coronavirus


Cum nu există încă un vaccin sau un tratament general valabil, doctorii tratează momentan simptomele.

Cercetătorii sunt de părere că medicamentul pentru cardiaci blochează un receptor celular care ar putea fi exploatat de coronavirus.

Prevenirea coronavirusului de a se lega de celulele sănătoase poate ajuta la reducerea perioade de recuperare și chiar încetini gradul de răspândire a pandemiei.

ATENTIE Dacă LORSATANUL se dovedește a fi eficient, următorul pas este să se asigure că prevenirea infectării cu noul coronavirus nu vine la pachet cu efecte secundare grave.

În cazul cardiacilor, Losartan are conform prospectului efecte secundare precum tuse, greață, insomnie, amețeli, palpitații, dureri de picioare, scăderea concentrației de hemoglobină.


MAI POTI CITI