Recomandari Albirea dinților cu cărbune activ acasa. Albirea dinților metode eficiente. Pasta de dinti Foramen pareri.

Albirea dinților acasă – cateva metode eficiente de albire a dintilor cu carbune activ. Pareri pasta de dinți cu cărbune activ Foramen cu eficienta apreciata pe forumuri.

Există o multitudine de sfaturi pe internet despre albirea dentară cu diferite alimente pe care le avem în casă, însă multe dintre acestea rămân la stadiul de mit. 

De exemplu, consumul merelor, morcovilor, căpșunelor și lista ar putea continua, nu contribuie la albirea dinților, ci doar susțin sănătatea dentară prin aportul de vitamine și minerale pe care îl oferă organismului. 

Există, însă, două metode eficiente de albire a dinților acasă și acestea sunt: bicarbonatul de sodiu și cărbunele activ la care se adaugă, fără îndoială, rutina zilnică de igienă orală.

Cărbune activ eficient pentru albirea dinților

recomandari alibirea dintilor acasa cu carbune activ

Cărbunele activ este cunoscut și sub denumirea de cărbune activat sau cărbune medicinal și este un soi de cărbune prelucrat astfel încât să-și micșoreze porii pentru a crește capacitatea de absorbție a diferitelor substanțe, de regulă fiind vorba de produși toxici rezultați din reacțiile chimice. 

Cărbunele activ nu trebuie confundat cu cărbunele pentru foc, întrebuințările acestuia fiind strict medicinale.

Recomandari albirea dinților cu cărbune activ

Cărbunele activ se poate cumpăra doar de la farmacie și se găsește sub formă de tablete sau capsule. 

Însă, acestea zdrobite și amestecate cu pastă de dinți, din nou, asemenea bicarbonatului de sodiu, pot conduce la zgârierea smalțului odată cu curățarea sa. 

Principiile active din cărbunele medicinal contribuie eficient la albirea dinților și, în plus, ajută la reîmprospătarea respirației și la anihilarea bacteriilor din cavitatea bucală. 

Pentru albirea dinților acasă cu cărbune activ, de preferat este folosirea produselor care au în compoziție această minunată substanță. 

Recomandarea noastră este folosesti pasta de dinți cu cărbune activ Foramen. 

Formula pe care o are la bază permite curățarea în siguranță a plăcii dentare, împrospătează respirația, îndepărtează petele și oferă un zâmbet strălucitor și sănătos. 

În plus, pasta de dinți cu cărbune activ Foramen este indicată inclusiv copiilor cu vârsta peste 8 ani, ceea ce ne face o parare foarte buna privind utilitatea sa in albirea sanatoasa a dintilor.

MAI POTI CITI