Stiri noi raspandirea CORONAVIRUSULUI in Italia, Spania si toata Europa plus America

Update ultimele stiri si informatii despre raspandirea coronavirusului in Italia, Spania, Germania, Franta, Anglia si America.

Numărul de decese din cauza coronavirusului din principalul focar din Italia a crescut cu 41 în ultimele 24 de ore până la 148, a declarat joi Agenția pentru Protecția Civilă.

Italia este cea mai afectată din Europa care nu arată niciun semn de încetinire a raspandirii infectiilor cauzate de COVID-19.

Alte trei persoane au murit joi de coronavirus în Franța, în total la șapte, în timp ce numărul de infecții confirmate a crescut cu 138 la 423.

ultimele informatii raspandirii coronavirusului covid 19


Marea Britanie a înregistrat primul deces al unui pacient și cazurile confirmate de contaminare cu coronavirus au crescut la 115

Noile cazuri de coronavirus din Germania au sărit cu 109 într-o zi, joi, la 349.

Autoritățile din domeniul sănătății din Olanda au declarat, joi, că planifică întoarcerea iminentă a aproximativ 900 de studenți dintr-o excursie la schi în nordul Italiei.

Spania a înregistrat 234 de cazuri de imbolnavire cu coronavirus în toată țara. Trei persoane au murit din cauza coronavirusului in Spania.

Orasul Stockholm din Suedia a raportat joi 28 de cazuri confirmate noi de coronavirus, au declarat autoritatile locale, ridicand numărul total de cazuri de COVID-19 din Suedia la 88.

Rusia a anulat anul acesta Forumul Economic Internațional St Petersburg anul acesta ca măsură de precauție împotriva coronavirusului

Raspandirea epidemiei de coronavirus a "explodat" joi în Statele Unite, pe harta zonelor "fierbinti" apărând cel puțin patru state noi plus San Francisco.

Congresul American a aprobat rapid fonduri peste 8 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva raspandirii epidemiei de coronavirus si gasirea unui vaccin..

Google a Alphabet Inc (GOOGL.O) Google s-a alăturat joi Amazon.com Inc (AMZN.O), Facebook Inc (FB.O) și Microsoft Corp (MSFT.O) în a recomanda angajaților din zona Seattle, cel mai afectat de virusul din China din US, să lucrez de acasă.

Brazilia a confirmat, joi, opt cazuri de nou coronavirus, inclusiv primele cazuri de transmisie locală.

Epidemia de COVID-19 se răspândește pe toata coasta Braziliei până la Rio de Janeiro și statul vecin Espirito Santo, a precizat Ministerul Sănătății.


MAI POTI CITI