ULTIMA ORA: Primul CAZ de infectare cu VIRUSUL din China in BUCURESTI

Coronavirus Romania stiri de ultima ora: Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sâmbătă 7 martie 2020 în București, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 ani, care s-a întors din Italia (Roma) în data de 27 februarie.

UPDATE: A fost confirmat al 13-lea caz de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat din Galați, revenit recent din Italia. În total, astăzi au fost confirmate patru cazuri, în România.

Barbatul din Bucuresti diagnosticat cu coronavirus este asadar cel de al 12-lea caz de infecție cu noul coronavirus (COVID-19) la nivel național. 

Tot astăzi, sambata 7 martie 2020, au fost confirmate alte două noi cazuri de infectare cu virusul din China la 2 adolescente cu varsta de 15 respectiv 16 ani..

primul caz de coronavirus in bucuresti confirmat


Tânăra de 16 ani diagnosticata cu COVID-19 este din Timisoara, este asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara.

Grupul de comunicare strategică a anunțat că este vorba despre un bărbat din București, în vârstă de 49 ani, care s-a întors din Italia (Roma) în data de 27 februarie 2020, dintr-o zonă neafectată.

Bărbatul s-a prezentat seara trecută la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" cu febră, dar cu simptomatologie care nu intră în definiția de caz COVID-19.

I s-au recoltat probe și pentru că persoana a călătorit în Italia s-a decis să se recolteze probe și pentru testul COVID-19.
MAI POTI CITI