Ultimele date despre răspândirea coronavirusului în întreaga lume

Noi date evolutia coronaviruslui in lume. China continentală a înregistrat 119 cazuri noi de coronavirus confirmate marți, în scădere ușoară față de ziua precedentă. 

Numărul total de cazuri de pe continent a atins 80.270, în timp ce numărul de decese din cauza coronavirusului a crescut cu 38 la 2.981 până la 3 martie.

Coreea de Sud a raportat 516 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus, în timp ce mii de bolnavi au așteptat sa fie internati in spitalul dîn Daegu, orașul cu cel mai mare focar din afara Chinei continentale.

Președintele Coreei de Sud a anulat  o călătorie planificată în Emiratele Unite, Egipt și Turcia la jumătatea lunii martie 2020.

ultimele informatii despre raspandirea coronavirusului in lume


Infecțiile cu coronavirus confirmate de Japonia au depășit 1.000, în mare parte de la linia de croazieră Diamond Princess, în timp ce guvernul a reiterat că planurile pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo nu au suferit schimbari.

O a patra persoană a murit din cauza infecției cu coronavirus în Franța, care are 212 cazuri confirmate, iar președintele Emmanuel Macron a avertizat că criza coronavirusului poate dura câteva luni.

Un bărbat din New York a testat pozitiv la coronavirus, ajungandu-se astfel la două cazuri confirmate în stat, au declarat marți oficialii.

Numărul de infecții ci COVID-19 din Statele Unite a crescut peste 100.

Numărul de cazuri de infectie cu coronavirus diagnosticate în statul Washington a crescut marți la 27, inclusiv nouă decese, în creștere de la 18 cazuri și șase decese fata de ziua anterioara.

Cazurile de coronavirus confirmate din Germania au crescut marți la 188 marți, de la 157 luni după-amiază, au declarat oficiali ai Institutului Robert Koch.

Iranul, una dintre cele mai afectate națiuni, a raportat infecții cu COVID-19 care s-au ridicat la 2.336, cu 77 de decese, inclusiv decesul unui înalt funcționar.


MAI POTI CITI