VERTIKGO pareri forumuri solutie orala pentru memorie. Rezumat prospect. Preturi.

Parerea comentariilor despre Vertikgo soluție orală, 50 ml, Nyrvusano Pharmaceuticals extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru imbunatatirea memoriei:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la Vertikgo soluție orală, 50 ml, Nyrvusano Pharmaceuticals (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,66
vertikgo solutie orala pentru imbunatatirea memoriei

La momentul analizei de sentiment a opiniilor pretul Vertikgo soluție orală, 50 ml, Nyrvusano Pharmaceuticals era de aproximativ 52 lei in farmaciile Tei.

Conform prospectului suplimentul alimentar Vertikgo conţine o combinaţie de extract din frunze de Ginkgo biloba și extract din rădăcină de Ghimbir, plante cu efect benefic în menţinerea unei stări de sănătate optimă.

Ginkgo biloba are în compoziţia sa flavonoide, terpenoide și bilobanoide. Ajută la buna menţinere a funcţiei cognitive, îmbunătățind memoria.

Este util în buna funcţionare a proceselor cerebrale la vârstnici. Susține circulația periferică, menținând acuitatea vizuală și auzul.

Ghimbirul susține inuminate, având proprietăți antioxidante semnificative.Susținerea vitalitatea/energia, având proprietăți tonice, care contribuie la rezistența împotriva oboselii.

De asemenea este util și în stările de greaţă sau rău de călătorie cu vehicul sau avion, susținând confortul digestiv.

Ingrediente compozitie Vertikgo
:
- agenţi de încărcare: sorbitol 70%, glicerină; apă purificată; extract uscat din frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo biloba), standardizat la 22-27% glicozide flavonice, 2,6-3,2% bilobalide și 2,8-3,4% ginkgolide A,B,C; extract uscat din rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale), standardizat la 5% gingerol; aromă de lămâie; conservanți: sorbat de potasiu, acid citric; agenți de îngroșare: gumă xantan.

Informații nutriționale Conținut / 1 ml Extract de Ginkgo biloba  80 mg* Extract de Ghimbir  10 mg*     

*Valoarea Nutrițională de Referință nu a fost stabilită.

Doze și mod de administarre Vertikgo solutie orala:

1 ml soluţie orală conţine 80 mg extract standardizat de Ginkgo biloba și 10 mg extract standardizat de Ghimbir. Adulţi: 2 – 3 ml soluţie orală (160 - 240 mg extract de Ginkgo biloba pe zi). Se utilizează câte 1 ml soluţie orală de 2 ori până la de 3 ori pe zi.

Atenţionări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.


MAI POTI CITI