5 beneficii ale Argintului coloidal de care nu stiai si care au pareri bune pe forumuri

Din numeroasele beneficii ale argintului coloidal am ales cinci din ele. Acestea sunt cele mai comentate beneficii ale argintului coloidal care pe forumuri beneficiaza de pareri pozitive.

1) Argintul Coloidal benefic in Pneumonie – sistemul respirator

S-a dovedit clinic ca argintul coloidal este eficient in lupta împotriva bronșitei și pneumoniei atunci când este ingerat, dar este si mai eficient atunci când este utilizat ca si ingredient principal in cadrul unor solutii de tip aerosoli.

Practic particulele de argint si ionii de argint au contact direct cu germenii aflați în plămâni, cei care cauzează bronșita sau pneumonia.
pareri-forum-argint-coloidal-in-miere-argimel

Cea mai eficientă metodă pentru folosirea argintul coloidal în curățarea plămânilor este utilizarea unui nebulizator.

În general, se utilizează o linguriță de aproximativ 3 ori pe zi de Argint Coloidal, timp de 10 până la 15 minute.

2) Argintul Coloidal are Rol Anti – inflamator

Argintul coloidal este de asemenea un remediu anti-inflamator. Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate al Statelor Unite (NIH) au studiat in anii 90 efectele acestei solutii după ce au fost tratati cu argint coloidal mai multi pacienti.

Astfel au aflat că pielea inflamată a unor pacienti cărora li s-a aplicat tratament cu argint coloidal s-a refăcut complet după numai 72 de ore.

3) Argintul Coloidal vindeca ranile si are grija de sanatatea pielii

Cercetatorii din America au descoperit in anii 80 ca argintul coloidal stimulează vindecarea pielii și a țesuturilor moi.

Acestia au descoperit ca argintul coloidal introdus ca bază în soluțiile pentru tratarea arsurilor, afltelor, parodontiei și a altor afecțiuni au efect de vindecare cu pana la 80% mai mare fata de solutiile clasice folosite anterior.

In plus, argintul coloidal aduce beneficii în multe afecțiuni ale pielii, cum ar fi psoriazis sau eczeme. Este folosit și pentru zgârieturi și chiar pentru ameliorarea leziunilor

4) Argintul Coloidal are Rol antibacterian

În primul rând, abilitatea argintului coloidal de a controla bacteriile rezistente la antibiotic este uimitoare.

Argintul coloidal, spre deosebire de antibioticele moderne, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge.

Altfel spus, fata de alte chimicale sau substante, bacteriile nu pot deveni ,,imune" sau rezistente la argintul coloidal.

VERIFICA AICI PRETURILE ARGINTULUI COLOIDAL

5) Argintul Coloidal este Remediu pentru sinuzită si alte alergii

Folosit în numeroase infecții ale sinusurilor, argintul coloidal poate avea beneficii atunci când este folosit ca spray nazal.

Totodata, argintul coloidal distruge infecțiile Pseudomonas aeruginosa, ce ar putea fi motivul pentru cei care suferă de alergii din aer.


MAI POTI CITI