Dr. Adina Alberts susține afirmațiile lui Trump de a trata COVID-19 cu dezinfectant

Medicul Adina Alberts este de parere ca afirmatiile președintelui Donald Trump de a trata COVID-19 cu "dezinfectant" si ultraviolete nu sunt simple fabulatii!

ALBASTRU DE METILEN si lampa germicidală cu UV in tratamentul SARS CoV-2

Dr. Adina Alberts spune ca Albastrul de metilen, combinat cu lumina UV reprezintă o asociere care a tratat cu succes anumite tipuri de psoriazis.

Această asociere este intens studiată pentru a înlocui efectele antibioterapiilor în situațiile în care rezistența la antibioticele existente pe piață este absolut totală.

În 1891, medicul Paul Ehrilch trata cu albastru de metilen soldații americani bolnavi de malarie. Unii specialiști îl consideră un antimalaric mai eficient decât hidroxiclorochina.
albastrul de metilen si ultravioletele tratament coronavirus china

In copilărie, la fiecare roșu în gât, ni se "ungeau" amigdalele cu ajutorul unui băț cu vată în vârf. Astăzi există tablete, capsule, comprimate și loțiuni cu albastru de metilen, în farmacii.

Ceea ce e mai puțin cunoscut, este că în anumite boli, albastru de metilen se folosește si pe cale injectabilă. 

FORMA FARMACEUTICĂSoluţie injectabilă: Soluţie limpede, de culoare albastru închis, cu o valoare a pH-ului cuprinsă între 3,0 şi 4,5 Osmolaritatea este, de obicei, cuprinsă între 10 şi 15 mOsm/kg.

China a utilizat albastrul de metilen in combinatie cu ultravioletele in lupta impotriva COVID-19

Cercetătorii chinezi au utilizat BX-1, care este o tehnologie adjuvantă în terapia anti HIV, folosită la scara largă, și care combină albastrul de metilen și UV-C.

În acest mod se sterilizează preparate de sânge, plasmă, trombocite, fără a fi afectate celulele sanguine.

Utilizată și în contextul COVID 19, această tehnologie ar putea ajuta la dezvoltarea rapidă a unei terapii bazate pe plasmă convalescentă, care are putere de vaccin în acest context pandemic, și care pare cea mai logică și rapidă soluție în acest moment.

BX-1 elimină cu succes SARS-CoV-2 în 2 minute. BX-1 este o tehnologie sigură pentru transfuziile de sânge și plasmă folosite în terapiile cu sânge recoltat de la pacienții purtători sănătoși, aflați în convalescență sau vindecați...."  se arată în studiul realizat de cercetătorii Changzhong Jin, Bin Yu, Jie Zhang, Hao Wu, Xipeng Zhou, Hangping Yao, Fumin Liu, etc. publicat la data de 17 martie 2020.

Aceasta este parerea doctorului, Adina Alberts, publicata pe pagina sa de Facebook: www.facebook.com/dradinaalberts/ in care acesta sustine ca spusele Presedintelui Trump nu sunt chiar "fantamasgorii periculoase" ci au un dram de adevar stiintific care merita studiat cu responsabilitate!


MAI POTI CITI