NU poti SLABI din cauza problemelor cu TIROIDA? Suplimente si Alimente care te ajuta sa SLABESTI daca ai hipotiroidism.

Glanda tiroida de slabire simptome. Cura de slabire pentru glanda tiroida. Tratament glanda tiroida de ingrasare   

Exista multe cazuri in care chiar daca tii o dieta de slabire ca la carte nu poti slabi. Una dintre cauzele faptului ca nu poti slabi oricat de mult te-ai stradui poate fi TIROIDA.

Simptomele hipotiroidismului sunt in pricnipal conform dictionarului medical: senzaţie de oboseală şi slăbiciune, intoleranţă la frig, crampe şi dureri musculare, constipaţie, creşterea în greutate sau dificultatea de a reduce kilogramele în plus, piele uscată şi aspră, păr fragil cu tendinţă de cădere, voce răguşită, flux menstrual abundent, valori crescute ale colesterolului, depresie, activitate mentală lentă şi dificultăţi de memorare.

Pacientii cu hipotiroidie acumuleaza mai usor kilograme in plus, din cauza metabolismului lent, asa ca pentru ei este util sa fie mai atenti la ce mananca.
pareri suplimente eficiente hipertiroida

Iata ce trebuie sa schimbi in alimentatia ta, si ce suplimente naturale trebuie sa iei daca te confrunti cu probleme de tiroida care nu te lasa sa slabesti.

Pentru a ţine sub control hipotiroidia este bine să consumaţi sare de mare în locul sarii de rocă.

De asemenea, trebuie să mâncaţi alimente bogate în complexul B (cum ar fi: drojdie de bere, cereale integrale, nuci, seminţe), dar şi bogate în iod (alge marine).

Mineralele precum calciul, fierul, cuprul, zincul, magneziul şi seleniul au un rol important pentru asigurarea bunei funcţionari a tiroidei.

Femeile pot ameliora problemele legate de hipertiroida prin administrarea de remedii naturale care stimulează producţia de hormoni estrogeni:

 - Vitex agnus-castus,

- Lemn-dulce,

- Black cohosh

ATENTIE! Aceste remedii  NU se administrează insa femeilor care suferă de afecţiuni care indică un dezechilibru hormonal fără consultarea prealabilă a medicului.

Planta indiană numită Ashwagandha, administrată zilnic, ajută la optimizarea funcţionării glandei tiroide, precum şi la o mai bună gestionare a stresului şi a stărilor psihice neplăcute ce apar în cazul hipertiroidismului.

În plus Ashwagandha, creşte tonusul muscular, diminuând senzaţia de oboseală şi slăbiciune.

De asemenea, spirulina are efect reglator asupra tiroidei, putând fi folosită atât pentru hiper, dar şi pentru hipotiroidism.
MAI POTI CITI