pacient.assmb.ro serviciu online gratuit de evaluare medicală pentru pacienții din București

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) vine în sprijinul pacienților cu evaluări medicale de la distanță online pe pacient.assmb.ro fară să trebuiască sa aveţi cont.

Platforma pacient.assmb.ro este un serviciu online gratuit de evaluare medicală la distanță, unde răspund aproape 500 de medici din toate specializările, angajați ai spitalelor Primăriei Capitalei.

Iată cum funcţionează evaluarea medicală online de pe pacient.assmb.ro

Acest serviciu se adresează în primul rând pacienților care au fost internați anterior pe o secție a unuia din spitalele ASSMB.

Pacienții accesează site-ul pacient.assmb.ro, introduc o scurtă descriere a problemelor de sănătate pe care le au și atașează, dacă este cazul, documentele medicale relevante (rezultate analize, recomandări de la specialiști, istoric medical, bilete de ieșire din spital).

pacient.assmb.ro fara sa ai cont de login

Apoi selectează spitalul, specialitatea, medicul şi introduc datele personale, precum și cele de contact.

După ce primeşte documentele dumneavoastră, medicul le studiază şi vă va contacta telefonic şi/sau vă va scrie la adresa de mail pe care aţi menţionat-o.

În funcţie de volumul de cazuri pe care le are medicul respectiv, organizatorii estimează că veţi avea un răspuns după 12-24 de ore.

Atenţie! Medicul NU vă oferă o consultaţie, ci un triaj.

Medicul vă va spune care sunt paşii de urmat în situaţia dumneavoastră.

Dacă trebuie să fiţi consultat de un medic în cabinet / spital vi se poate spune unde şi când să mergeţi.


Cele 19 spitale care aparţin de ASSMB şi participa la pacient.assmb.ro sunt: Spitalul Clinic „Sf. Maria”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, Spitalul Clinic de Urologie „Prof. Dr. Theodor Burghele”, Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, C.E.T.T.T. „Sf. Stelian” (spitalul pentru studenți), Spitalul Clinic „Colentina”, Spitalul Clinic „Colțea”, Spitalul Clinic „Filantropia”, Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foișor”, Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos”, Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu”, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”, Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Ștefan”, Spitalul Clinic de Bolnavi Cronici și Geriatrie „Sf. Luca”, Centrul de Boli Reumatismale „Dr. I. Stoia”.


MAI POTI CITI