Pareri MASCA cu ARGILA albastra de Raciu pentru ACNEE beneficii pentru ten apreciate pe forumuri

Masca cu argila albastra de Raciu pareri forum, beneficii pentru ten cu acnee. Masca cu argila albastra pentru acnee care reduce cosurile cum se foloseste.

Masca cu Argila Albastra de Raciu NU prezinta efecte adverse.

Masca cu Argila Albastra de Raciu poate fi preparata in combinatie cu mai multe ingrediente, in functie de tipul de ten pe care se aplica.

Astfel, pentru tenul normal, Argila Albastra poate fi combinata cu apa plata, in cazul in care se utilizeaza Pulbere de Argila Albastra (sau se aplica direct in cazul in care se utilizeaza Pasta de Argila Albastra gata preparata), pentru tenul uscat argila poate fi combinata cu ulei de masline, si cu suc de castraveti - pentru tenul gras.
masca argila albastra beneficii acnee cosuri

Argila Albastra de Raciu are in componenta nu mai putin de 41 de minerale si oligoelemente, fiind in acest moment, datorita acestui continut ridicat de minerale, cu adevarat unica.

Argila albastra are efect antimicrobian curata tenul in profunzime, ii confera stralucire si catifelare.

Efectele argilei si a preparatelor cu argila asupra tenului sunt exceptionale iar acesta se obtin relativ usor, uneori imediat si dau rezultate vizibile

Ca si mod de folosire, Masca cu argila albastra de Raciu cu se poate aplica pe obraji, frunte, gat si decolteu, evitand zona apropiata ochilor, buzelor si sprancenelor.

Masca cosmetica se intinde, se mentine pe fata pana se usuca, apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Pentru a obtine rezultate cat mai benefice in urma tratamentului, se recomanda indepartarea mastii cu ajutorul unei infuzii caldute de musetel sau galbenele.

Recomandari pentru un tratament cat mai eficace in utilizarea mastilor cosmetice cu argila albastra va rugam sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

- inainte de aplicarea mastii trebuie realizata demachierea completa si curatarea in profunzime a tenului, pentru a indeparta impuritatile si transpiratia acumulata in timpul zilei;

- in functie de tipul de ten, pot aparea reactii nedorite/alergii la aplicarea mastii. In acest caz, masca trebuie indepartata rapid, spaland in profunzime partile unde a fost aplicata.

VERIFICA PRETURILE ACTUALE MASCA CU ARGILA ALBASTRA

ATENTIE! Pentru utilizarea si manipularea argilei albastre se recomanda folosirea vaselor si ustensilelor din sticla, portelan, ceramica, lemn, sau plastic farmaceutic.


MAI POTI CITI