RESVERATROL Sincro Alevia pareri forumuri. Rezumat prospect. Preturi.

Parerea comentariilor despre capsulele de Resveratrol Sincro Alevia extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru 

1. Pareri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la Resveratrol Sincro Alevia (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Incredere - 0,62

Conform prospectului, suplimentul Resveratrol Sincro Alevia este benefic pentru sistemul cardiovascular, reducerea stresului şi menţinerea tinereţii organismului.

recenzii forumuri resveratrol alevia

Resveratrolul din compozitia Resveratrol Sincro Alevia reduce riscul apariţiei bolilor de inimă cu 30-40%, prevenind apariţia trombozelor, reduce nivelul colesterolului LDL și al trigliceridelor, previne apariţia cardiopatiei ischemice, susţine valorile normale ale TA.

În plus, are acţiune puternic antioxidantă, energizantă, anti-îmbătrânire, antitumorală, antiinflamatoare, antialergică, neuroprotectoare.

Efecte beneficie asupra starii de sanatate Resveratrol Sincro Alevia:

Contribuie la functionarea normala a sistemului cardiovascular;
Ajuta organismul sa-si pastreze tineretea si vigoarea;
Sustine sanatatea sistemului nervos;
Ajuta la echilibrarea valorilor sangvine normale ale colesterolului si trigliceridelor;
Contribuie la combaterea proceselor de imbatranire prematura;
Contribuie la oxigenarea celulara normala;
Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului.

Ingrediente compozitie Resveratrol Sincro Alevia: Extract hidralcoolic 5:1  din samburi de struguri (Vitis Vinifera), extract hidralcoolic din frunze de ceai verde (Camelia sinensis) cu minim 90% polifenoli, extract hidralcoolic de Polygonum cuspidatum cu 20% resveratrol

Frunzele de ceai verde sunt recunoscute pentru puternicul efect antioxidant, ce întârzie procesul de îmbătrânire și pentru proprietăţile imunomodulatoare, antiinflamatoare, diuretice, de scădere a colesterolului LDL și de normalizare a glicemiei.

Sâmburii de struguri sunt antioxidanţi de excepţie și fortifică sistemul imunitar, cu efect de prevenire a îmbătrânirii premature și de menţinere a sănătăţii inimii.

VERIFICA AICI PRETURILE PROMOTIONALE RESVERATROL SINCRO ALEVIA

Mod de administrare Resveratrol Sincro Alevia: 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, preferabil pe stomacul gol.

ATENTIONARI! A nu se depasi doza recoamdata pentru consumul zilnic. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.


MAI POTI CITI