TOP 3 SUPLIMENTE care tratează efectele negative ale izolării pe timpul PANDEMIEI

Iată cele mai bune suplimente esențiale recomandate pe timpul izolării din cauza pandemiei de coronavirus pe care ar trebui să le iei pentru a combate efectele negative ale izolării.

1) Suplimentele cu Omega-3

Este cunoscut că procesele inflamatorii din organism pot dauna foarte grav sanatatii. Infșamațiile pot afecta functionarea sistemului imunitar si pot contribui la aparitia afectiunilor cardiovasculare si a alergiilor.

Numeroase studii clinice au aratat ca o dieta cu un continut ridicat de Omega-3 contribuie la reducerea proceselor inflamatorii din organism.

Un alt efect benefic al acizilor grasi Omega-3 este acela ca diminueaza riscul de anxietate si depresie.
suplimente recomandate pe timpul izolarii coronavirus

Cea mai buna sursa de acizi grasi Omega-3 o constituie carnea de peste, dar daca esti vegana atunci este important sa folosesti un supliment care sa-ti asigure necesarul zilnic de Omega-3.

2) Vitamina D

Este unul dintre cele mai importante suplimente pe care îl poți lua daca petreci mult timp in casa.

Vitamina D este greu de asimilat din alimentatie, sursa principală fiind expunerea la soare. Insă mulți oameni folosesc creme cu factor de protectie solara si atunci asimiliarea vitamiei D devine limitată.

3) Combinațiile de enzime digestive

Dacă ai observat apariția si persistenta stărilor de balonare, înseamnă ca noul regim alimentar si orarul de hranire specific izolării ti-au dat peste cap regimul normal de funcționare al sistemului digestiv.

Din acest motiv ar putea sa apara senzații de balonare, constipatie si gaze care te fac sa te simți inconfortabil si fara energie.

Din fericire, enzimele digestive sprijina activitatea sistemului digestiv, contribuind la metabolizarea mai eficienta a proteinelor, grasimilor si carbohidratilor.

In modul acesta, putem profita la maximum de nutrientii pe care ni-i ofera alimentele pe care le consumam.


MAI POTI CITI