URIGOOD pareri forumuri suplimente pentru sănătatea aparatului urinar. Prospect. Preturi UriGood.

Parerea comentariilor despre URIGOOD comprimate extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru sănătatea aparatului urinar și rinichi sănătoși

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la UriGood (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Incredere - 0,65
pareri urigood forumuri infectii urinare remedii naturale

La momentul analizei de sentiment a recenziilor pretul unei cutii de UriGood  550 mg x 30 comprimate. era de aproximativ 24 lei.

Conform informatiilor din prospect, UriGood este un supliment alimentar pentru aparatul urinar și rinichi, care stimulează funcția renală

UriGood este un tratament natural pentru infectie urinară care ajută la reducerea numărul de bacterii din tractul urinar și la creșterea imunității sale si nu in ultimul rand ajută la menținerea mediului neprietenos pentru dezvoltarea infecției bacteriene.

Suplimentul alimentar UriGood® conține trei componente active: extract din fructe de merișor canadian, extract din rădăcina de pătrunjel și vitamina C.

UriGood oferă substanțe nutritive care stimulează funcția renală, sunt antioxidante și ajută la creșterea imunității.

Ingrediente compozitie UriGood:

Extract de Merişor Canadian 200 mg

Extract de pătrunjel 25 mg

Vitamina C 26 mg

Extractul de Merişor Canadian (Vaccinium macrocarpon) conţine 2,5%PAC / proantocianidine, flavone, vitaminele A şi C, glucoză, fructoză, calciu, cupru, fosfor, magneziu şi fier.

Extractul din rădăcina de pătrunjel (Petroselinum crispum) susține funcția excretorie a rinichilor şi conţine elemente minerale şi oligoelemente.

Vitamina C / acid L-ascorbic contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge şi a ligamentelor, contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos şi a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării.

Mod de administrare UriGood: Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Potrivit prospectului suplimentul UriGood NU determină reacţii adverse şi poate fi folosit şi de către persoanele care conduc autovehicule sau manipulează utilaje.


MAI POTI CITI