URIMIL GEL pareri forumuri. Rezumat prospect. Preturi, beneficii și contraindicații.

Parerea comentariilor despre URIMIL GEL extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Vitamine pentru nervii periferici, Tratament refacere nervi periferici, Refacere nervi periferici, Unguent pentru neuropatia periferica, Neuropatie periferica membre inferioare:

1. Pareri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la URIMIL GEL (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,65

pareri forumuri urimil gel tratament sistemul nervos periferic

Urimil Gel face parte din gama Urimil, dezvoltată pentru a contribui în ameliorarea simptomelor afecţiunilor sistemul nervos periferic. 

La momentul analizei recenzilor pretul Urimil Gel 50 ml era in medie de 53 lei.

Conform prospectului gelul Urimil conţine cinci ingrediente active cu efect de încălzire și calmare.

Gelul Urimil poate fi utilizat într-o gamă largă de afecțiuni neuromusculare, cum ar fi dureri de spate și de mijloc, dureri şi parestezii ale membrelor, artrită reumatoidă, traumatisme neuromusculare, durere cauzată de modificări artrozice la nivelul articulațiilor, febră musculară.

Ingrediente compoziţie Urimil Gel:

Uridină monofosfat (UMP)
Extract de Arnica (Arnica Montana)
Еxtract de Gheara diavolului (Harpagophytum Procumbens)
Мetlisulfonilmetan (MSM)
Мagneziu (clorură de Mg)

Uridina monofosfat (UMP) administrată local este absorbită prin piele, ceea ce duce la refacerea structurii și funcției nervilor periferici.

Uridina este o nucleotidă pirimidinică care este implicată în sinteza ARN, proteinelor și fosfolipidelor importante pentru refacerea membranei celulelor nervoase și a tecii de mielină ale axonilor.

De asemenea, uridina monofosfat stimulează proliferarea celulelor nervoase și regenerarea nervilor. Studiile farmacologice indică faptul că Uridina declanșează şi accelerează regenerarea neuromusculară și inhibă conducerea durerii la nivelul măduvei spinării.

Arnica (Arnica montana) este o plantă asemănătoare cu floarea soarelui care crește în principal în Siberia, Europa Centrală, Canada și America de Sud. P

rincipalele ingrediente active din extractul de Arnică sunt lactonele sesquiterpene, principalul fiind Helenalin, care are un efect antiinflamator, de răcire și analgezic.

De asemenea, că lactonele Sesquiterpene inhibă funcția trombocitelor prin interacțiunea cu grupările sulfhidrice plachetare. Este utilizat topic pentru tratarea artrozei, artritei reumatoide, pentru ameliorarea durerilor musculare, vindecarea vânătăilor și rănilor.

Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o plantă perenă care poate fi găsită doar în Africa de Sud. Principalele sale ingrediente active sunt iridoidele (glucozidele monoterpenice), principalul fiind Harpagozida.

Se găsește cel mai mult în tuberculii secundari ai rădăcinilor plantei, de unde este şi extras. Are un puternic efect antiinflamator și analgezic, iar aplicarea sa locală duce la îmbunătățirea mobilității și a calității vieții la pacienții cu osteoartrită, artrită reumatoidă, tendinite și ameliorarea durerilor de spate.

Metilsulfonilmetanul (MSM) este un compus organic cu sulf, o sursă naturală de sulf pentru organism. MSM are o capacitate ridicată de a trece prin membranele celulare și de a acţiona la nivelul diverselor celule și țesuturi.

Aplicat cutanat, MSM netezește și înmoaie pielea, redă energia şi stimulează circulația și metabolismul accelerând vindecarea rănilor.

MSM are efecte antioxidante și antiinflamatorii5 jucând astfel un rol important la pacienții cu osteoartrită. MSM este eficient în durerile musculare după exerciții fizice și în prevenirea inflamaţiilor locale cauzate de microtraume.

Magneziul (Mg) acționează prin relaxarea mușchilor și ameliorarea durerii prin blocarea receptorilor NMDA. Când se aplică topic, trece prin piele, cantitatea absorbită depinde de concentrația preparatului folosit și de timpul de expunere3.

Magneziul este un co-factor în peste 300 de reacții enzimatice din organism și este important pentru contracția musculară și conducerea neuromusculară.

Asadar, magneziul este important în tratamentul bolilor sistemului nervos periferic și ale sistemului musculo-scheletic, ameliorând semnificativ simptomele.

Mod de utilizare Urimil Gel:

Aplicaţi Urimil gel cu mișcări ușoare de masaj în zona afectată până când este complet absorbit în piele.

Aplicați pe pielea curată și pentru un efect maxim nu umeziţi zona cel puțin 3 ore după aplicare.

Rapiditatea de acţiune a efectului produsului poate varia de la o persoană la alta. Aplicați de două ori pe zi.

După aplicare, începe să acționeze imediat la locul de aplicare, oferind un efect plăcut de încălzire. Nu lasă urme grase!

Contraindicații URIMIL GEL: Nu utilizați în timpul sarcinii și alăptării, nu înghițiți, nu utilizați pe răni expuse și mucoase.