VITALEG pareri forumuri: amelioreaza senzatia de picioare grele si obosite. Prospect. Preturi.

Parerea comentariilor despre VITALEG Alofarm extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratamente naturale pentru calmarea senzatiei de picioare grele si obosite:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia parerilor referitoare la VITALEG (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Anticipare - 0,59
vitaleg pareri forum preturi contraindicatii

La momentul analizei de sentiment a recenziilor pretul Vitaleg, 60 comprimate, Aflofarm era de aproximativ 16 lei in Farmaciile Tei.

Vitaleg comprimate este un supliment alimentar pe baza de ingrediente naturale care contribuie la ameliorarea senzatiei de picioare grele si obosite, datorita ingredientelor ce completeaza necesarul zilnic de Calciu si Vitamina C, alaturi de flavonoidele hesperdina si rutozida.

Acestea susțin funcționarea normală a vaselor de sânge și a mușchilor, constituindu-se intr-un suport natural pentru sanatatea circulatiei venoase la nivelul picioarelor, fiind de ajutor in sindromul picioarelor grele si senzatiei de picioare intepenite, inca de la primele semne  .

VITALEG Alofarm sustine sanatatea pielii datorita continului de Vitamina C, antioxidant recunoscut ce ajuta la formarea colagenului. Ajuta la redarea functionalitatatii si elasticitatatii venelor.

Indicatii terapeutice administrare supliment natural VITALEG:

- susține funcționarea normală a vaselor de sânge și a mușchilor;
- suport natural pentru sanatatea circulatiei venoase la nivelul picioarelor

Ingrediente compozitie Vitaleg:

- Calciu,
- Vitamina C,
- Hesperidina,
- Rutozida.

Mod de administrare VITALEG: 1 comprimat de doua ori pe zi; comprimatele se iau cu apa.


MAI POTI CITI