AGARICUS Dacia Plant prospect. Ce este Agaricus şi pentru ce se utilizează. Agaricus Dacia Plant păreri forumuri.

Prospect Agaricus (Ciuperca lui Dumnezeu) comprimate Dacia Plant. Ce este suplimentul Agaricus şi pentru ce se utilizează.

Părerea comentariilor despre Agaricus Dacia Plant extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre suplimente tratament naturist imunitate scăzuta, viroze, hipercolesterolemie:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,60

În acest prospect găsiți: Ce este  Agaricus Blazei Dacia Plant și pentru ce se utilizează; Înainte sa utilizați Agaricus; Cum sa utilizați Agaricus Dacia Plant; Reacții adverse posibile Agaricus; Cum se păstrează; Informații suplimentare Agaricus.

Ce este  Agaricus Blazei Dacia Plant și pentru ce se utilizează
agaricus dacia plant pareri forum  ciuperci imunitate

Argaricus este o planta recomandata pentru functionarea normala a sistemului imunitar si a regenerarii celulare. Agaricus comprimate intareste imunitatea.

Prin proprietatile sale, Agaricus mentine diviziunea si multiplicarea celulara in limite normale si este recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar si a regenerarii celulare, este anticancerigen si stimuleaza longevitatea.

Se utilizeaza ca adjuvant in: tumori cu diverse localizari, imunitate scazuta, viroze, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, ateroscleroza, hepatite virale.

Agaricus contribuie la mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale; intarirea sistemului imunitar; mentinerea in limite normale a compozitiei sangelui prin continutul de vitamina B12, acid folic, fier, cupru si triptofan.

Cunoscuta sub denumirea populara de ''Cogumelo do Sol'' (Ciuperca Soarelui) sau ''Cogumelo de Deus'' (Ciuperca lui Dumnezeu) in Brazilia, Agaricus a fost cultivata pe scara larga in Japonia, unde a primit denumirea ''Himematsutake'', cercetatorii japonezi descoperind proprietățile puternic imuno-stimulente si antitumorale, pentru care a si fost intens utilizata în aceste tari.

Compozitie comprimate Agaricus Dacia Plant:

- agaricus (Agaricus blazei Murrill)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide - 500mg
- celuloza microcristalina
- aerosil
- stearat de magneziu

Efecte Agaricus Dacia Plant:

➤functionarea normala a sistemului imunitar
➤functionarea normala a procesului de diviziune celulara
➤protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
➤mentinerea concentratiei normale a glucozei in sange
➤antitumoral
➤antimutagen
➤antiviral
➤scade colesterolul, trigliceridele si glicemia.


Administrare supliment Agaricus Dacia Plant: Adulti si tineri peste 14 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.


MAI POTI CITI